in

Η Σάρλοτ ΜακΚίνι κυκλοφορεί με μαγιό και δυσκολεύει την ζωή των φωτογράφων

Κάθε φορά που βλέπουμε φωτογραφήσεις σε περιοδικά σκεφτόμαστε ότι θα δίναμε όλα μας τα λεφτά για να γίνουμε φωτογράφοι ή να δουλεύουμε σε αυτά τα έντυπα, όπου μερικές από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη βγάζουν τον πιο σέξι εαυτό τους. Αυτή τη στιγμή η κορυφαία σε αυτό το επίπεδο μοιάζει να είναι η Σάρλοτ ΜακΚίνι. Σίγουρα υπάρχουν πάμπολλες που χαίρεσαι να τις βλέπεις, αλλά το να φωτογραφίζεις την Σαρλότ είναι αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις αν δεν το ζήσεις!

Ο Μιγκέλ Ρεβεριέγκο και το crew του Vanity Fair έχουν την αμέριστη εκτίμηση μας και την συμπόνια μας γι΄ αυτά που τράβηξαν στην διάρκεια της φωτογράφησης της Σαρλότ. Το διάσημο μοντέλο φορούσε ένα ολόσωμο μαγιό με βαθύ κόψιμο στο στήθος και στα οπίσθια έμπαινε μέσα. Και με αυτό κυκλοφορούσε ανάμεσα σε φωτογράφους μακιγιέρ και τον σκηνοθέτη που γύρισε το βίντεο. Δηλαδή φανταστείτε να είστε μπροστά στο μόνιτορ και ξαφνικά να εμφανιστεί δίπλα σας η Σαρλότ και να κοιτάζει το αποτέλεσμα. Με τι δύναμη να δουλέψετε μετά;

Η Σαρλότ φωτογραφήθηκε για το επόμενο τεύχος του περιοδικού και μίλησε για την ζωή της. «Μεγάλωσα στην Φλόριντα. Οι γονείς μου είναι ακόμα μαζί, έχουν μια επιχείρηση με αυτοκίνητα. Είμαι πολύ τυχερή που είναι ακόμα μαζί. Πιστεύω ότι έφτασα ως εδώ επειδή έχω μια τρομερή οικογένεια» είπε αρχικά και μετά μίλησε για το στήθος της.

Διαφήμιση

«Όταν μπήκα στην εφηβεία ξύπνησα μια μέρα και το στήθος μου είχε μεγαλώσει πολύ. Ευτυχώς η αδερφή μου Γκάρλαντ με βοηθούσε να τα ντύσω. Τα αγόρια στο σχολείο με έβλεπαν σαν στόχο. Δεν είχα και πολλές κοπέλες φίλες λόγω του στήθους μου, άρα έκανα παρέα μαζί τους. Το μόντελινγκ ήταν η διέξοδος μου. Ήξερα ότι δεν είχα άλλη επιλογή λόγω της δυσλεξίας μου, των βαθμών μου, επειδή δεχόμουν bullying».

Η Σαρλότ είχε ως πρότυπα την Μπριτζίτ Μπαρντό, την Κλόντια Σίφερ και την Κριστίν Μπρίνκλι. Όταν στα 17 της χτύπησε τις πόρτες των πρακτορείων γέλασαν μαζί της. Τώρα γελάει εκείνη μαζί μας που πέφτουμε στα πόδια της! Τυχερά τα αγόρια που την είχαν στο σχολείο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Video – 24ώρες με τη Δώρα Παντέλη: Πώς περνά στα ταξίδια της; Νομίζεις βγάζει μόνο selfie για τα social;

ριτα ορα

Η Ρίτα Όρα το τερμάτισε: Μπλουζάκι αέρινο και το στήθος όλο έξω