in

Δωροθέα Μερκούρη: Ασπρόμαυρες Φωτογραφίες για να ασπρίσεις τοίχους…. Τι να το κάνεις το ξανθό όταν υπάρχει η Δωροθέα;

Εκρηκτική, όμορφη, σικάτη και πάντα sέξι, η Δωροθέα Μερκούρη συνεχίζει να είναι μία από τις πιο αισθησιακές γυναίκες της χώρας μας.

Η Δωροθέα Μερκούρη είναι πράγματι ο ορισμός του μεσογειακού ταπεραμέντου. Με μεσογειακή ομορφιά, έχει χαρακτηριστεί ως η Ελληνίδα Σοφία Λόρεν αλλά και ως η νέα Μόνικα Μπελούτσι με τις μετοχές της να συνεχίζουν να εκτοξεύονται τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Διαφήμιση

Πώς θα μπορούσε να μην είναι; Μελαχροινή, ζουμερή και με αναλογίες που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο, η σ…έξι Δωροθέα είναι η γυναίκα που κάθε άνδρας θα ήθελε στο κρεβάτι του.

Μπορεί να έφτασε 47 ετών αλλά δεν έχει χάσει στο ελάχιστο τη γοητεία της, ενώ οι θαυμαστές της αυξάνονται συνεχώς κάθε φορά που επιλέγει να ανεβάσει στο διαδίκτυο μία νέα φωτογραφία της.

Το μοντέλο και ηθοποιός, μάλιστα, δεν σταματά να δείχνει την αποκαλυπτική της ταυτότητα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πρόσφατο παράδειγμα ένα ενσταντανέ της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για το οποίο απέσπασε εκατοντάδες σχόλια και like.

Τελικά… Τι να το κάνεις το ξανθό όταν υπάρχει η Δωροθέα;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Τάνια Μπρεάζου ηλικία: Πόσο ετών είναι; Γενέθλια και τα γιόρτασε με την γάτα της.

Κατερίνα Λιόλιου: Πάρε μάτι να το ΚΟΥΝAΕΙ και να γίνονται ζημιές. Το κούνησε και ξεκίνησαν οι καραντίνες. ΤΥΧΑΙΟ;