in

Τζόσελυν Κάνο: Η Κιμ Καρντάσιαν του ΜΕΞΙΚΟ που πέθανε σε επεμβαση ΓΛΟΥΤΩΝ. Τα ήθελε μεγαλύτερα. Φωτογραφία

Η Joselyn Cano, γνωστό μοντέλο του Instagram που πολλοί την χαρακτήριζαν ως “η Κιμ Καρντάσιαν του Μεξικού” έχασε τη ζωή της σε ηλικία 29 ετών, έπειτα από αποτυχημένη χειρουργική επέμβαση ανόρθωσης γλουτών.

Ήθελε να τα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο να ξεπεράσει και την Kim Kardashian. Δυστυχώς έχασε τη ζωή της πριν από περίπου δύο χρόνια βυθίζοντας σε θλίψη τους συγγενείς της και απογοητεύοντας τα 7 εκατομμύρια που την ακολουθούσαν στο Instagram

Διαφήμιση

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε η ινφλουένσερ Lira Mercer μέσω του Τουίτερ όπου έγραψε: “Θεέ μου, η Joselyn Cano πέθανε στην Κολοβία έπειται από χειρουργική επέμβαση. Απίστευτο”.

Ένα μεγάλο στήθος το αντέχεις. Μια πληθωρική πίσω κίνηση επίσης μπορείς να την φέρεις βόλτα στον ψυχολογικό τομέα. Όταν όμως έχεις να αντιμετωπίσεις και ένα πλούσιο στήθος και οπίσθια που κάνουν την Kim Kardashian να ζηλεύει, τότε μόνο ηττημένος θα βγεις. Όχι ότι θα σε χαλάσει.

Η Joselyn Cano είναι μια εξωπραγματική ύπαρξη, μια εξωγήινη μορφή. Δεν έχει εξωγήινα στοιχεία πάνω της, αλλά έχει ανθρώπινα στοιχεία που δεν τα συναντάς συχνά. Είναι αυτό που λέμε μία στο εκατομμύριο. Και στο Instagram της έχει καθημερινό update με φωτογραφίες με μαγιό, εσώρουχα, από δοκιμαστήρια, στο μπάνιο της, στο κρεβάτι. Βγάζει και πολλά βιντεάκια με τα οπίσθια της σε κεντρική εικόνα.

Η Canο ήταν μοντέλο, μπλόγκερ και σχεδιάστρια μόδας. Περισσότεροι από 12 εκατομμύρια χρήστες την ακολουθούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με το προφίλ της στο Linkedln, η Cano έχει σπουδάσει Μικροβιλογία στο Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο.

Η επέμβαση ανόρθωσης γλουτών είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις ΗΠΑ. Το ποσοστό των ανθρώπων που κατέφυγαν στο συγκεκριμένο τύπο επέμβασης αυξήθηκε από το 2000 μέχρι το 2015 κατά 252%.

Οι πιθανότητες να χάσει κανείς τη ζωή του από επιλοκές της συγκεκριμένης επέμβασης είναι 1 στις 3.000, σύμφωνα με το PlasticSurgery.org.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αρετή Λαούρτη

Η Αρετή γράφει για αυτά που παρατηρεί από χόμπι. Είναι καθηγήτρια Αγγλικών και υπήρξε φανατική αναγνώστρια!
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι είναι! Η τελευταία φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ. Δες τη να ρουφάει το καλαμάκι

Viral Φωτογραφίες: Έτσι «άλλαξαν» τα οπίσθια των Καρντάσιαν! Το πριν και το μετά που τις… απομυθοποιεί