in

Kim Kardashian: Με total φούξια ντύσιμο, αναδεικνύει τις διάσημες καμπύλες της και τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό

Δείτε φωτογραφίες

Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της εταιρείας της γυναικείων ενδυμάτων, εσωρούχων και μαγιό, Skims, στο Mαϊάμι, τα οποία διεξάχθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο (19/3-20/3), η Kim Kardashian εντυπωσίασε, για ακόμη μία φορά, τους πάντες με το τολμηρό outfit της.

Η 41χρονος δισεκατομμυριούχος εμφανίστηκε με ένα total φούξια ντύσιμο.

Διαφήμιση

Επέδειξε τους κοιλιακούς, το ντεκολτέ και τα καλοσχηματισμένα χέρια της, επιλέγοντας ένα στράπλες τοπ. Την ίδια στιγμή, το ασορτί εφαρμοστό παντελόνι κολάκευε τους γοφούς της και τα διάσημα οπίσθιά της. Όσον αφορά το μακιγιάζ της, η σταρ του ριάλιτι «The Keeping Up With The Kardashians» είχε δώσει όγκο στα χείλη της με ένα nude κραγιόν και είχε κάνει το βλέμμα της προκλητικό, πετυχαίνοντας το τέλειο smokey eye.

Τη θηλυκότητά της αποθέωναν οι hot, μυτερές γόβες με το λεπτό τακούνι.

Eπιπλέον στιλ της χάριζαν τα γάντια και ένα αλήτικο ύψος της προσέδιδαν τα μαύρα γυαλιά ηλίου.

Τα πλούσια μαλλιά της έπεφταν στην πλάτη και τη μέση της, σχηματίζοντας ανάλαφρους κυματισμούς.

Η Κim Kardashian δεν σταματά να αναδεικνύει τις πλούσιες καμπύλες της, φορώντας εφαρμοστά σύνολα σε έντονες αποχρώσεις. Έτσι νιώθει, έτσι πράττει και εμάς λόγος δεν μας πέφτει! Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι στο πέρασμά της κάνει τα ανδρικά κεφάλια να γυρίζουν.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Νίκος Γκάλης: Ο υπεράνθρωπος που έφερε τα πάνω κάτω στο ελληνικό μπάσκετ

Δούκισσα Κάθριν: Έκλεψε τις εντυπώσεις στην Καραϊβική με καυτό ροζ φόρεμα