in , ,

Αναστασία Καρανικολάου: Η κολλητή της Kylie Jenner με διαφανή, ολόσωμη φόρμα, μαγνήτισε τα ανδρικά βλέμματα σε πάρτι στο Λος Άντζελες

Δείτε φωτογραφίες

Η Αναστασία Καρανικολάου, γνωστή και ως «Stassie», θέλει να προκαλεί τα ανδρικά βλέμματα, επιδεικνύοντας τις θηλυκές της καμπύλες, και λόγος δεν μας πέφτει. Οφείλουμε, ωστόσο, να παραδεχτούμε ότι η 24χρονη καλλονή, η οποία, μάλιστα, είναι πάνω από 10 χρόνια κολλητή φίλη της Kylie Jenner, είναι πανέμορφη.

Το βράδυ της Τρίτης 8/2, η διάσημη Influencer εμφανίστηκε σε πάρτι στο Λος Άντζελες με μία ολόσωμη, εφαρμοστή, διαφανή φόρμα, σε απαλή πράσινη απόχρωση, και κόλασε τους άνδρες παρευρισκόμενους με τις θεϊκές αναλογίες της. Το στρινγκ και το σουτιέν της ήταν εμφανή, ενώ τα καστανά, ίσια μαλλιά της έπεφταν κάτω από το στήθος της. Συνδύασε την εντυπωσιακή φόρμα με ένα κομψό, μαύρο τσαντάκι χειρός και μαύρες γόβες. Παράλληλα, λάμψη της χάριζε το lip gloss που είχε εφαρμόσει στα χείλη της.

Διαφήμιση

 

Η Αναστασία Καρανικολάου έχει εμφανιστεί πολλές φορές στο ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians», ενώ είναι φίλη με την Kylie Jenner από τα 13 της.

Ο νεογέννητος γιος της Κylie Jenner και το όνομα που θα πάρει

Tην Τετάρτη 2/2/2022, η 24χρονη Kylie Jenner έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Τravis Scott. Την Κυριακή 6/2, η δισεκατομμυριούχος Αμερικανίδα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του γιου της, χωρίς να αποκαλύψει ποιο όνομα θα του δώσει.

Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε η Kylie Jenner με το νεογέννητο γιο της

Ωστόσο, οι θαυμαστές της Κylie Jenner πιστεύουν ότι η καλύτερή της φίλη, «Stassie», και η μητέρα της, Kris Jenner, αποκάλυψαν άθελά τους το όνομα του μικρού, αφού και οι δύο, σχολιάζοντας την ανάρτησή της, αναφέρθηκαν στο νεογέννητο ως «Άγγελος». Συγκεκριμένα, η 66χρονη, δημοφιλής Αμερικανίδα έγραψε «Angel Pie» και η 24χρονη influencer «Αngel baby». Ακόμη, ο διάσημος make-up artist Ariel Tejada δήλωσε: «Ανυπομονώ να συναντήσω τον μικρό άγγελο».

Σύμφωνα με σημερινό (9/2) άρθρο της DailyMail.com, η Κylie Jenner και ο σύντροφός της, Τravis Scott,  θα αποκαλύψουν το όνομα που θα δώσουν στο νεογέννητο γιο τους σε λίγες μέρες. Πρόσωπο από το φιλικό τους περιβάλλον είπε τη Δευτέρα 7/2 στο People: «Το ζευγάρι έχει επιλέξει το όνομα που θα δώσει στο μωρό του και θα το αποκαλύψει όταν η Kylie είναι έτοιμη. Θέλει να βεβαιωθεί ότι της αρέσει το όνομα πριν το πει δημόσια». 

Kylie Jenner – Travis Scott

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Nina Dobrev: Ανθισμένο look μπροστά στο χιονισμένο τοπίο

Kim Kardashian: Στο εξώφυλλο της «Vogue» με τρισδιάστατο σύνολο