in

Κηφισιά: Ψάχνουν τα όπλα του Σαμουράι. Είναι ο Serial Killer των οδηγών ταξί;

Τα όπλα του Σαμουράι δολοφόνου στην Κηφισιά ψάχνουν οι αστυνομικοί αναζητώντας στοιχεία θα μπορούσαν να τον ταυτοποιήσουν με τον μανιακό Serial killer των οδηγών ταξί επίσης στην Κηφισιά.

Ήταν 11 Φεβρουαρίου του 2017 όταν ένας οδηγός ταξί δέχεται τρεις πυροβολισμούς από ένα τροποποιημένο όπλο στο κεφάλι ενώ οδηγούσε στην οδό Μαυρομιχάλη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγο νωρίτερα είχε επιβιβαστεί στο ταξί του ένας άνδρας μετρίου αναστήματος, Έλληνας σύμφωνα με την περιγραφή ο οποίος γνώριζε πάρα πολύ καλά την περιοχή της Κηφισιάς!

Ο άγνωστος άντρας επιβιβάστηκε στο ταξί από το Καστρί και ζήτησε να τον μεταφέρει στην οδό Μαυρομιχάλη 5. Μόλις έστριψαν όμως επί της συγκεκριμένης οδού δέχτηκε τους πυροβολισμούς! Ο δράστης του αφαίρεσε και κλειδιά του αυτοκινήτου και χάθηκε στο σκοτάδι!

Ο οδηγός κατάφερε και επέζησε όμως δεν είχε την ίδια τύχη ένας άλλος οδηγός ταξί 17 μέρες αργότερα.

Στις 28 Φεβρουαρίου του 2017 οδηγός ταξί επιβίβασε στο όχημά του του επί της οδού Κοκκιναρά έναν άγνωστο άντρα ο οποίος λίγο αργότερα τον εκτέλεσε με πυροβολισμούς στο κεφάλι. Αυτόματα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα.

Το λεωφορείο της γραμμής δεν μπορούσε να περάσει και ο οδηγός του που κατέβηκε για να δει τι συνέβη, αντίκρισε το μακάβριο θέαμα.

Διαφήμιση

Ο μανιακός 40χρονος που δολοφόνησε τον εργάτη φυσικού αερίου έξω από το σπίτι στην Κηφισιά το Σάββaτο το πρωί όπως δήλωσαν οι γείτονες πυροβολούσε συχνά με αεροβόλο γάτες και πουλιά από το σπίτι του, ενώ συχνά κυκλοφορούσε τη νύχτα φορώντας κουκούλα, περπατώντας και κοιτώντας τους περαστικούς πpoκλητικά.

Το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης της επίθεσης των οδηγών ταξί ήταν ένα τροποποιημένο αεροβόλο των 100 ευρώ όπου με έναν τόρνο και οδηγίες από το Internet το μετέτρεψε σε όπλο που έπαιρνε βολίδες 6,35 mm (22 mm auto) και δεν άφηνε ίχνη όπως θα μπορούσε ένα περίστροφο!

Το στοιχείο αυτό από μόνο του αναγκάζει τους αστυνομικούς να ανοίξουν το φάκελο των συγκεκριμένων επιθέσεων που έχει χαρακτηριστεί ως ο άλυτος γρίφος της δεκαετίας

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Όλα τα άρθρα από το Koolnews

The bachelor: Αλέξης Παππάς παραδέχτηκε πόσες κοπέλες του ριάλιτι έχει ερωτευτεί

Viral Βίντεο: Gabriela Andersen Ολυμπιάδα Λος Άντζελες 1984