in ,

Γνωστός ροκ καλλιτέχνης κατηγορείται για αποπλάνηση εξάχρονης

Δείτε όσα δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του ανήλικου θύματος

Όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Παρασκευής στη εκπομπή «Super Kατερίνα», γνωστός ροκ καλλιτέχνης κατηγορείται για σεξουαλική αποπλάνηση εξάχρονου κοριτσιού!

Το παιδί βρήκε το θάρρος και, μαζί με τους γονείς του, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε όσα βίωσε. Περιέγραψε πώς του συμπεριφερόταν ο κατηγορούμενος καλλιτέχνης και τι του έκανε, πού και πότε διαδραματίστηκαν τα περιστατικά αποπλάνησης και πώς αισθανόταν κατά τη διάρκεια αυτών.

Διαφήμιση

Ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του ανηλίκου θύματος, Παναγιώτης Παπαϊωάννου, τόνισε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι η εξάχρονη περιέγραψε λεπτομερώς όσα έχουν συμβεί με εκείνη και τον καλλιτέχνη. Σημείωσε, επίσης, πως όταν η κατάθεση ενός παιδιού είναι ξεκάθαρη και λεπτομερής, έχει την ίδια αξιοπιστία με εκείνη ενός ενήλικου μάρτυρα. Τέλος, υπογράμμισε ότι κάθε ανήλικο παιδί προστατεύεται από το νόμο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Blake Lively: Με αποκαλυπτικό βιολετί κοστούμι στο Broadway

Νύχια: Η Chiara Ferragni υιοθετεί το μανικιούρ χαμαιλέοντας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου