in ,

Πέτρος Φιλιππίδης: Τρέμει σα το ψάρι στη ΜΠΟΥΖΟΥ. Φοβάται μη “τον κανονίσουν” οι συγκρατούμενοι

Έτσι έτρεμαν και οι γυναίκες που φέρεται να ΒΙΑΖΕ όμως!

Μόλις τώρα λάβαμε την πρώτη ενημέρωση από τις φυλακές Τρίπολης για τις συνθήκες κράτησης του Πέτρου Φιλιππίδη και την ψυχολογική του κατάσταση.


karma is a bitch. Όταν τα έκανε στις γυναίκες ήταν καλά ε;

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι μόνιμα με κατεβασμένο το κεφάλι και δείχνει σαν χαμένος. Έχει πλήρη επίγνωση ότι για τις πράξεις αυτές αν καταδικαστεί θα μείνει κρατούμενος στις φυλακές για 10 τουλάχιστον χρόνια και αυτό τον έχει καταρρακώσει.

Διαφήμιση

Μπήκε σε ειδικό θάλαμο απομόνωσης και ζήτησε μόνο νερό, ενώ φαγητό θα του πάνε οι δεσμοφύλακες στο κελί του. Δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει ότι μέσα σε 24 ώρες από το σπίτι και τους δικούς του ανθρώπους βρέθηκε πρώτα στη ΓΑΔΑ και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρατούμενος πλέον στις φυλακές Τρίπολης.

Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος που εκτός από τη δύναμη της εξουσίας που ασκούσε στις γυναίκες για να τις τρομοκρατεί και να κάνει αυτά φαίνεται ότι κατηγορείτε δεν ήταν ένας βίαιος χαρακτήρας με την έννοια ανθρώπου που τσακώνεται χτυπάει η μπλέκει σε καβγάδες.

Για το λόγο αυτό τρέμει στις φυλακές για τις συμπεριφορές συγκρατουμένων απέναντί του και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του koolnews.gr ζήτησε ο δικηγόρος του να πάει στην Τρίπολη αφού εναλλακτική φυλακή που κρατούνται εγκληματίες για σεξουαλικά αδικήματα είναι αυτή των Γρεβενών η οποία θεωρείται από τις χειρότερες φυλακές στην Ελλάδα τόσο από συνθήκες κράτησης όσο και διαβίωσης με πάρα πολλούς βαρυποινίτες να είναι και αλλοδαποί και ιδιαίτερα βίαιοι

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κρήτη: Πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση ήταν μέσα στο βαρέλι και όχι σκελετός. Σε σοκ ο εργάτης

Πάτρα: Σκότωσε γατάκι και μπήκε φυλακή. Πρώτη προφυλάκιση στην Ελλάδα