in

Σοκαριστικό βίντεο: Καρέ καρέ η σφαγή 28χρονης ενώ περπατούσε στην Κωνσταντινούπολη! Viral video

Ένα σοκαριστικό βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα και αφορά την σφαγή μιας αρχιτεκτόνισσας 28 ετών από έναν παρανοϊκό που όπως δήλωσε απλά ήθελε να σκοτώσει μία γυναίκα στην Κωνσταντινούπολη πριν τρεις μέρες!

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά η 28χρονη κοπέλα περπατούσε αμέριμνη στο πεζοδρόμιο στην περιοχή της Κωνσταντινούπολης Ατασεχίρ όταν ένας 27χρονος φοιτητής με ψυχολογικά προβλήματα της επιτέθηκε με ένα σπαθί σαμουράι και άρχισε να την μαχαιρώνει

Στο σοκαριστικό βίντεο που κρατάει περίπου 2 λεπτά φαίνεται όλη η επίθεση και έγινε viral προκαλώντας πραγματικά αποτροπιασμό.

Ο 27χρονος φοιτητής κατάφερε να ξεφύγει και κρύφτηκε στο σπίτι του που ήταν στον ίδιο δρόμο. Συνελήφθη όμως λίγο αργότερα.

Διαφήμιση

Στο σπίτι του βρέθηκαν αρκετά μαχαίρια και όπως δήλωσε ήθελε να σκοτώσει μία γυναίκα. Επίλεξε το θύμα του τυχαία καθώς η 28χρονη βρισκόταν σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Να σημειωθεί ότι ο άντρας είχε νοσηλευτεί πρόσφατα σε ψυχιατρική κλινική και έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή την οποία μόνος του είχε διακόψει.

Η άτυχη κοπέλα βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη για επαγγελματικούς λόγους ενώ διέμενε στην Άγκυρα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ελαιόλαδο τιμή φέτος: Σοκαρίστικες προβλέψεις για την τιμή του. Απλησίαστο για τον Έλληνα

Μοτοσυκλέτα: Αυτός είναι ο αερόσακος για μηχανάκια και ντελιβεράδες που σώζει ζωές. VIDEO