in

Κέλλυ Κελεκίδου: Αναγνώριση στο instagram. Δες τη φωτογραφία από τη δίδυμη αδερφή της

Θα κάνει καμιά μέρα κάνα τρολάρισμα το Instagram να μη βγάζει τα ονόματα των λογαριασμών, θα χάσουμε την μπάλα για το ποιος είναι ποιος και ποια είναι ποια και δεν θα ξέρουμε ποιους ακολουθούμε!

Η Κέλλυ Κελεκίδου με αφορμή τις εμφανίσεις που θα κάνει ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά δημοσίευσε στο instagram μία φωτογραφία όπου μοιάζει σαν τη δίδυμη μικρή αδερφή της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άλλα μαλλιά αρκετά φίλτρα στο πρόσωπο και γενικά αγνώριστη αφού στη φωτογραφία αυτή δεν θυμίζει σε τίποτα την Κέλλυ Κελεκίδου όπως γνωρίζουμε και έχουμε δει δεκάδες φορές από κοντά.

Αγαπημένοι μου είστε έτοιμοι να τα ξανά πούμε από κοντά; Ξεκίνησαν οι εμφανισεις μας σε Ελλάδα και Κύπρο !Είστε έτοιμοι να τραγουδήσουμε ξανά μαζί και να τα σπάσουμε, όπως μόνο εμείς ξέρουμε να το κάνουμε; Εγώ ανυπομονώ να σας δω, έγραψε και δημοσιευσε την πιο κάτω φωτογραφία!

Αγνωριστη πραγματικά!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral Video: Απίστευτο ζουμ κάμεραμαν σε Βραζιλιάνα φίλαθλο

Τη γκίνια μου μέσα! – 8 πρωινές ατυχίες που δεν θέλεις ούτε να σκέφτεσαι. Πόσο μαύρη γάτα είσαι;