in

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Έχει το πιο σέξι κέρινο ομοίωμα στο μουσείο της Μαντάμ Τισώ

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο ;eχει καταφέρει μέσα από μία πορεία που μετρά περισσότερα από 20 χρόνια καριέρας να γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα. Φωτογραφήσεις, χιλιόμετρα στα catwalks, συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους και εταιρίες, αλλά κυρίως ένα από τα πιο hot αγγελάκια της Victoria’s Secret.

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη και υπερήφανη, αφού έχει αποκτήσει το δικό της κέρινο ομοίωμα στο μουσείο της Μαντάμ Τισώ, στη Σαγκάη.

Η καλλονή δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί εκεί, για να το απολαύσει αλλά και να φωτογραφηθεί με τη «σωσία» της, με το χαμόγελο να είναι ζωγραφισμένο στα χείλη της.

Διαφήμιση

Στιγμιότυπα έχει ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τα likes να πέφτουν βροχή…

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Η Γουάντα Νάρα το έκαψε στον ήλιο και ανέβασε το απόλυτο Viral βίντεο

Νίνα Άγκνταλ: Βάζει το χέρι ΕΚΕΙ που καίγεται πολύ και δεν σου αφήνει περιθώρια! Θα την ερωτευτείς μετά από αυτή τη φωτογραφία