in

Η Ρία Αντωνίου επέστρεψε στο instagram σαν Marilyn Monroe. Δες το viral video

Κάθε φορά που το μοντέλο Ρία Αντωνίου επιστρέφει στο Instagram γίνεται κάτι σα να χτυπάει ειδοποίηση για κάποιο έκτακτο ανακοινωθέν και το μαθαίνουν όλοι τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ιταλία!

Με τους φίλους και γείτονες Ιταλούς το ούνα φάτσα ούνα ράτσα ποτέ δεν έβρισκε καλύτερη εφαρμογή από το πόσο πολύ μας αρέσει η Ρία Αντωνίου!

Όπου κι αν εμφανιστεί αυτό το κορίτσι κάνει πανικό. Τόσο οι Ιταλοί όσο και οι Έλληνες άνδρες αδημονούν για κάθε της post. Όταν είναι φωτογραφία γεμίζει με likes όταν ανεβαίνει βίντεο απλά γίνεται viral Video.

Διαφήμιση

Και σήμερα είναι η τυχερή μας μέρα.
Στο βίντεο που δημοσίευσε λίγο νωρίτερα η Ρία Αντωνίου εμφανίζεται με ξανθά μαλλιά, ιβουάρ φόρεμα και στο ίδιο χρώμα πέδιλα και λικνίζεται ώστε να ανασηκωθεί το φόρεμα και να αποκαλύψει αυτά που θέλουμε να δούμε αλλά και με τέτοι τρόπο ώστς να τα δείξει τόσο όσο, αφήνοντας τα υπόλοιπα στη φαντασία!

Και από φαντασία οι αναγνώστες μας διαθέτουν τεράστια

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ηλίας Ψινάκης: Αποκλεισμένος στη σπιταρόνα του ανεβάζει Video με το σκύλο και τα χιόνια στην πισίνα

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Βόλτες στο χιονισμένο Ψυχικό με την κόρη τους