in

Έτρωγαν ξύλο: Ριάνα, Ευαγγελία Αραβανή, Κατερίνα Στικούδη και άλλες που έπεσαν θύματα βίας – ΜΙΛΑ

Ένας κακοποιητικός σύντροφος δεν είναι “προνόμιο” μόνο των γυναικών στην επαρχία, στις μη επώνυμες ή στις πιο χαμηλές κοινωνικές τάξεις! Ένας κακοποιητικός σύντροφος δυστυχώς δίπλα σε οποιονδήποτε η γυναίκα η οποία οφείλει να τον διακρίνει να τον αναγνωρίσει και να φύγει! Εάν μάλιστα τολμήσει να ασκήσει σωματική βίας θα πρέπει και να καταγγελθεί
Τόλμησαν και μίλησαν ανοιχτά για τις μαύρες σελίδες της ζωής τους. Για εκείνες τις στιγμές που θέλουν να διαγράψουν από τη μνήμη. Αρκετές εγχώριες και διεθνούς φήμης επώνυμες κυρίες έπεσαν στο παρελθόν θύματα κακοποίησης. Και δεν το έκρυψαν γιατί θέλουν να δώσουν το δικό τους μήνυμα.

Μία από τις περιπτώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και οι εικόνες με το γεμάτο μελανιές πρόσωπό της έκαναν τα γύρο του κόσμου είναι αυτή της Ριάνα. Η τραγουδίστρια ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της Κρις Μπράουν ενώ όταν μίλησε για το περιστατικό είπε: «Ήταν εξευτελιστικό και ταπεινωτικό αυτό που μου έκανε. Έχασα τον καλύτερο μου φίλο».

Απίστευτη ήταν η αποκάλυψη της Μαρίας Μενούνος στον Howard Stern για την σεξουαλική της κακοποίηση από γιατρό! «Ήμουν πολύ νέα και δεν ένιωθα καθόλου άνετα. Ο φίλος μου ο Kevin περίμενε στην αίθουσα αναμονής, όταν κυριολεκτικά άρχισα να ουρλιάζω», δήλωσε η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια που παραδέχτηκε ότι δεν κατήγγειλε ποτέ το περιστατικό στην αστυνομία.

Διαφήμιση

Τη δική της κατάθεση ψυχής έκανε και η Ευαγγελία Αραβανή, που στο παρελθόν παραδέχτηκε ότι είχε φοβηθεί ακόμα και για τη ζωή της. «Έχει τύχει να φοβηθώ για τη ζωή μου κάποια στιγμή σε μια φάση που ένας σύντροφός μου, δε μου φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο», εκμυστηρεύθηκε η παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Στικούδη σε τηλεοπτική εκπομπή παλαιότερα μίλησε με θάρρος για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε: «Έχει τύχει κάποια στιγμή να υπάρχει μια έντονη φάση, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που τα δέχομαι αυτά. Δε με χτύπησε ακριβώς, αλλά με είχε ταρακουνήσει λίγο. Έφυγα όταν έγινε αυτό. Αν ο άντρας σε χτυπήσει και σου φερθεί άσχημα, δεν σε σέβεται ούτε σε αγαπάει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Όχι μία αλλά αρκετές φορές έχει πέσει θύμα κακοποίησης η Κατερίνα Στανίση. Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso αποκάλυψε: «Είχα παραπάνω από έναν σύντροφο που σήκωνε χέρι πάνω μου. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μια γυναίκα ανέχεται το ξύλο. Σκέφτεσαι πως ίσως να ήταν μια κακή στιγμή και νομίζεις πως θα διορθωθεί. Οι άνθρωποι όμως αυτοί δεν αλλάζουν. Χειροτερεύουν! Είναι τέρατα», επισήμανε.

Η Βανέσα Γουίλιαμς είχε προκαλέσει έκπληξη όταν αποκάλυψε στο περιοδικό People ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν σε ηλικία 10 ετών από μια οικογενειακή φίλη. Η τραγουδίστρια περιέγραψε λεπτομερώς το σκηνικό: «Μου είπε να ξαπλώσω πάνω στο χαλί στο δωμάτιο μου. Ήμουν μπερδεμένη. Θα παίζαμε κάποιο παιχνίδι; Καθώς προσπαθούσα να καταλάβω τι συμβαίνει, η Σούζαν μου τράβηξε κάτω το παντελόνι από τις πιτζάμες μου…».

Το 80% της ακοής της στο δεξί της αυτί λόγω βίας έχασε η Χάλι Μπέρι. «Υποτιμούσα τον εαυτό μου και πίστευα ότι δεν αξίζω. Διάλεγα συντρόφους που μιμούνταν την συμπεριφορά του πατέρα μου. Μόνο όταν βρέθηκα σε μία βίαιη κατάσταση με αίματα στο ταβάνι του διαμερίσματός μου και να έχω χάσει το 80% της ακοής μου στο ένα αυτή συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να σπάσω τον κύκλο», δήλωσε η ηθοποιός.

Η Μαίρη Λίντα, τέλος, παραδέχτηκε πως έχει υπάρξει κι αυτή θύμα κακοποίησης από πρώην σύζυγό της. «Όπως όλες οι γυναίκες που τις χτυπά ο σύντροφός τους. Τι μπορούσα να κάνω; Ειδικά ο δεύτερος σύζυγός μου, ήταν σκληρός μαζί μου. Ο τρίτος ήταν ένα μάλαμα και εκεί έκανα μεγάλο λάθος που χώρισα»

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Νέα Ριάλιτι στην τηλεόραση για όλα τα γούστα! Δώσε εσύ «διαταγές» στις πopνοστάρ. 70% τηλεθέαση

Μίνα Αρναούτη: Δύο πράγματα που δεν μπορείς να αγοράσεις… Το ένα είναι ο χρόνος, το δεύτερο θα σε εκπλήξει