in

Gigi Hadid: Λαμπερή σε επαγγελματική φωτογράφιση στο Παρίσι

Το 26χρονο supermodel αποπνέει θηλυκότητα, φινέτσα και αθωότητα

Mία εντυπωσιακή φωτογράφιση για την εταιρεία μόδας Off White του αείμνηστου, Αμερικανού σχεδιαστή Virgil Abloh έκανε η Gigi Hadid, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, συγκεκριμένα τη Δευτέρα 28/2, και εντυπωσίασε τους πάντες με την άψογη σιλουέτα της και το πανέμορφο πρόσωπό της.

Διαφήμιση

Το 26χρονο supermodel πόζαρε σε ένα μπαλκόνι του Παρισιού, έχοντας βάψει τα φρύδια της πλατινέ ξανθά. Έδειξε το υπέροχο χαμόγελό της, με τα μακριά, ξανθά μαλλιά της να πέφτουν ανέμελα στην πλάτη της.

Φορούσε μία μπεζ, μακριά, αέρινη πουκαμίσα, η οποία κούμπωνε με φερμουάρ, και είχε σηκώσει τα μανίκια στους αγκώνες της. Το outfit της αποθέωναν τα μπλε, ψηλοτάκουνα πέδιλα, τα οποία έδεναν με κορδόνι στις γάμπες της.

Λάμψη της χάριζαν τα ασορτί με τα παπούτσια της μπλε ηλεκτρίκ σκουλαρίκια.

Πόζαρε με χάρη και αυτοπεποίθηση στον φωτογραφικό φακό, με το αθώο βλέμμα της να κολάζει τον ανδρικό πληθυσμό.

Σύμφωνα με σημερινό (28/2/2022) δημοσίευμα της DailyMail.com, Μετά τον θάνατο του Virgil Abloh, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στις 28 Νοεμβρίου του 2021, σε ηλικία 41 ετών, αφού είχε δώσει μάχη με το καρδιακό αγγειοσάρκωμα  -μια μορφή καρκίνου-, η Gigi Hadid έκανε στο Instagram μία συγκινητική ανάρτηση με φωτογραφίες του αποθανόντα, τονίζοντας ότι είναι «πληγωμένη από την απώλεια του» του σχεδιαστή, τον οποίο αποκάλεσε ως «αγαπημένο της φίλο».

«Κανείς δεν θα ξεχάσει την ευγένεια και την ενέργειά του. Έκανε τους πάντες να αισθάνονται  ξεχωριστοί. Θα μου λείψει πολύ. Θα είναι για πάντα μαζί μας και θα μας καθοδηγεί. Να ξεκουραστείς, φίλε μου. Είσαι τόσο αγαπημένος, ήσουν διαφορετικός» είπε η διάσημη Αμερικανίδα και έστειλε τα «θερμά της συλλυπητήρια, φως και δύναμη» στη σύζυγό του, Shannon Abloh, στα παιδιά του, Lowe και Grey, «και σε όλη την οικογένειά του».

Virgil Abloh

Παρόλο που η Gigi Ηadid είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, σε μία  συνέντευξή της στο παρελθόν, αποκάλυψε ότι δεν της αρέσει να λέει την γνώμη της για τα ρούχα που φορά στις διαφημιστικές καμπάνιες.

Εξήγησε: «Δεν είναι η δουλειά μου να έχω άποψη για το τι φοράω στα γυρίσματα. Η δική μου δουλειά είναι να φοράω αυτό που μου λένε και να μπορώ να το αναδείξω, να πείθω τον κόσμο να το αγοράσει». 

Επίσης, αν και ανήκει στις πιο πολυφωτογραφημένες γυναίκες στον πλανήτη, δεν της αρέσει ούτε να κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη. «Δεν περνάω χρόνο μπροστά στον καθρέφτη. Το πρωί, βουρτσίζω τα δόντια μου στο ντους και συνήθως χαζεύω έξω από το παράθυρο».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Chaney Jones: Η νέα κοπέλα του Kanye West είναι σέξι, 20 χρόνια μικρότερή του και μοιάζει με την Kim Kardashian

Βίκυ Κάβουρα: Μίνι απόδραση στην Αράχωβα