in

Με μαύρα εσώρουχα, η Μαρία Κορινθίου κάθεται σε κήπο και το μπούστο της «ζαλίζει»

Δες τις φωτογραφίες της εντυπωσιακής ηθοποιού-επιχειρηματία στο Instagram

Αυθόρμητη, χαμογελαστή, ταλέντο στην υποκριτική και σούπερ θηλυκή, η Μαρία Κορινθίου έχει κερδίσει την αγάπη μας και φυσικά τον θαυμασμό του ανδρικού πληθυσμού. Πέρα από την ενασχόλησή της με την υποκριτική, έχει ιδρύσει τη δική της εταιρεία γυναικείων ρούχων, αξεσουάρ και προϊόντων περιποίησης.

Ακόμη, γνωστές εταιρείες γυναικείων εσωρούχων επιλέγουν εκείνη για τη διαφήμιση των προϊόντων τους. Έτσι συνέβη και την Πέμπτη 27/5, όταν η 42χρονη ηθοποιός-επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με ένα σετ μαύρων εσωρούχων και είναι «φωτιά»!

Διαφήμιση

Σε καλοκαιρινή διάθεση, ποζάρει σε κήπο, δίπλα από όμορφα λουλούδια, κάθεται στο έδαφος, το πρόσωπό της δείχνει ήρεμο και η επιδερμίδα της καθαρή και λαμπερή! Το σουτιέν κολακεύει το πλούσιο ντεκολτέ της, με την ίδια να εκπέμπει αυτοπεποίθηση και… γαλήνη! Τη θηλυκότητά της αποθεώνουν τα καλοχτενισμένα αλλά λιτά μαλλιά της και το κόκκινο μανικιούρ. Ανέμελή, απελευθερωμένη και δείχνοντας αδιάφορη για το ποιος μπορεί να είναι γύρω της, στρέφει το βλέμμα της προς το έδαφος, μετά προς τα δεξιά και εξιτάρει την ερωτική φαντασία των ανδρών.

Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, η Μαρία Κορινθίου ξέρει πώς θα αναδείξει ένα εσώρουχο και πώς θα σε πείσει να το αγοράσεις, άρα οι εταιρείες καλώς πράττουν και την εμπιστεύονται!

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Viral βίντεο: Αυτός είναι ο πιο επικίνδυνος δρόμος στον κόσμο

Φεντερίκα Νάρτζι: Η νέα Μόνικα Μπελούτσι με μαγιό και ψηλά τακούνια φέρνει το καλοκαίρι