in

Άγγελος Λάτσιος: Ο γιός της Μενεγάκη στα χνάρια της μάνας του δε πάει για σπουδες. Τι θέλει να κάνει;

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι πλέον 19 ετών και είναι το πρώτο παιδί της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου !

Αν και θα έπρεπε να φύγει για σπουδές Αγγλία ή Αμερική ο ίδιος το έχει αναβάλει χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος!

Διαφήμιση

Δημοσιεύματα στο ίντερνετ έχουν κάνει λόγο για αναβολή σπουδών εξαιτίας του έρωτα που έχει με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη Γαία.

Πιθανό σενάριο βέβαια η αναβολή να σχετίζεται με τον κορωνοϊό ή ακόμα και με τη γλώσσα αλλά και τα προαπαιτούμενα του πανεπιστημίου! Κανείς δεν ξέρει εκτός από τον ίδιο!

Πάντως αυτό το περιβάλλον της Ελένης Μενεγάκη διαρρέεται ότι υπάρχει δυσαρέσκεια στην παρουσιάστρια αφού θέλει ο γιος της να καταφέρει να σπουδάσει κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει η ίδια!

Ο Άγγελος Λάτσιος κάθε βράδυ βγαίνει και διασκεδάζει στην Αθήνα ενώ έχει ανοίξει και τα social media του για να συγκεντρώσει followers.

Στις σκέψεις του είναι να κάνει ένα δικό του κανάλι στο YouTube αλλά και να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία και την παρουσίαση.

Διαφήμιση

Φυσικά θα πρέπει ο Άγγελος Λάτσιος να καταλάβει ότι δεν θα του χαριστεί τίποτα επειδή ο μπαμπάς του είναι ο Γιάννης Λάτσιος και η μαμά του η Ελένη Μενεγάκη και όσο πιο εύκολα μπορεί να του ανοίξει μία πόρτα τόσο πιο δύσκολη θα είναι η αποδοχή του από τον κόσμο

Η μάνα έχει πάντα δίκιο. Θα πρέπει πρώτα να πάει να κάνει τις σπουδές του και στη συνέχεια να ανοίξει τα φτερά του με τις γνώσεις αλλά και τις παραστάσεις που θα πάρει από αυτή την εμπειρία που θα ζήσει.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κλήρωση Λόττο: Τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης

Γιώργος Λιανός: Όλη η αλήθεια για τον κορωνοιό!