in

Κατερίνα Λιόλιου: Με μίνι φόρεμα στον αφαλό και τα πόδια πάνω σου δείχνει το λουλούδι της. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να μη το δεις

Κατερινα λιολιουΠολύ μας αρέσει όταν celebrity δεν βρίσκονται σε κάποια δημιουργική φάση της ζωής τους και απλά επιζητούν την προσοχή μας. Αρκετοί είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα για να τραβήξουν τα βλέμματα και να συγκεντρώσουν likes αλλά και να ενισχύσουν την αναγνωρισιμότητά τους!

Σε Αυτή λοιπόν τη δημιουργική περίοδο έχουμε και τις καλύτερες δημοσιεύσεις στο instagram.

Πριν λίγο καιρό και πριν ξεκινήσει το x factor, στο οποίο η Κατερίνα Λιόλιου είναι στα backstage και αφού είχε τελειώσει, με τον καλύτερο τρόπο αφού κέρδισε, η συμμετοχή της στο just the two of us, η τραγουδίστρια βρισκόταν σε μία φάση τέτοια φάση της ζωής της και μας χάρισε μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες!

Διαφήμιση

Και στην μπανιέρα μπήκε και τα ρούχα της έβγαλε και τακούνια φόρεσε και μίνι φόρεσε και το σουτιέν έβγαλε και τα πόδια σήκωσε ψηλά.

Γενικά το Instagram της Κατερίνας Λιόλιου εκείνη την περίοδο, τόσο σε δημοσιεύσεις όσο και στα stories ήταν για να πιάσεις στασίδι για να το παρακολουθεις 24 ώρες το εικοσιτετράωρο!

Μόνο χαμένος δεν θα έβγαινες.

Σε ένα σετ φωτογραφιών από εκείνη την όμορφη περίοδο η Κατερίνα Λιόλιου είχε ξαπλώσει στα πατώματα στο διάδρομο ενός ξενοδοχείου και με τα πόδια στο ταβάνι και να μην μέσα καλό μας χάρισε τη μερικές όμορφες λήψεις

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο Τσίπρας, η κότα, το γουρούνι ο ΕΝΦΙΑ και η ρήτρα αναπροσαρμογής. Τρελό γέλιο

GNTM: Φτάνει πια με τις δευτεράτζες του ριάλιτι. Η Βάσω Βιλέγκας ΣΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ στο πιάτο. Κόλαση τα προσόντα της