in

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τόπλες στα Κουφονήσια. Τους κούφανε όλους με μία φωτογραφία λίγο πριν φύγει για το ριάλιτι

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα είναι η παρουσιάστρια στο νέο Reality της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ Love Island.

Το νέο ριάλιτι της τηλεόρασης δεν θα γυριστεί στην Ελλάδα αλλά στην Ισπανία. Ωστόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προτού μεταβεί στα Κανάρια νησιά για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα κάνει τις διακοπές της στο Αιγαίο και συγκεκριμένα στα Κουφονήσια!

Από το υπέροχο κυκλαδονήσι δημοσιεύει καθημερινά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όμορφες φωτογραφίες.

Διαφήμιση

Στη συνέχεια όπως κάθε καλοκαίρι θα περάσει από Μύκονο ώστε να φύγει με γεμάτες μπαταρίες.

Το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ακούστηκε και για το gntm όμως η επιστροφή της Βίκυ Καγιά λειτούργησε αποτρεπτικά.

Οι δύο γυναίκες δεν έχουν πλέον και τις καλύτερες σχέσεις και αυτό ξεκίνησε από την εποχή που οι δυο τους βρέθηκαν στο Next Top Model Ελλάδας στο ρόλο της κριτικής επιτροπής. Αφορμή για τη διαρραγή των σχέσεων στάθηκε ένα μεγάλο και επώνυμο brand το οποίο προσέγγισε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Περασμένα ξεχασμένα όλα πλέον και τις δύο γυναίκες θα τις παρακολουθούμε από την επόμενη χρονιά και πιθανότατα τη μία απέναντι στην άλλη! Τόσο το love Island όσο και το Next Top Model Ελλάδας προορίζονται για το πρώτο μισό της ερχόμενης τηλεοπτικής χρονιάς και στις 9:00 στο Prime time θα έχουμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου απέναντι από τη Βίκυ Καγιά.

Ποια θα νικήσει; Αίσθηση μας Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Πάντως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να προκαλέσει πανικό στα Κουφονήσια με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε  όπου στο κρεβάτι βγάζει το μπλουζάκι και μένει τόπλες, έχοντας αγκαλιά το μαξιλάρι.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

GNTM: Πώς τα κατάφερε η ΤΣΙΤΟΣ; 550k followers στο instagram. Διακοπές σε πεντάστερα στη Γαλλία. Γλεντάει ριάλιτι και Βίκυ Καγιά

Σασμος. Ο Κώστας δολοφονεί το γιατρό. Αποκλειστική φωτογραφία από το τέλος του Άγγελου Βρουλάκη