in

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πως να κλέψετε την παράσταση με ένα παστέλ κοστούμι

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν φορούσα πολύ τα παστέλ και η καθημερινή μου γκαρνταρόμπα αγγίζει τα όρια του minimal. Τώρα όμως που ο χειμώνας υποχωρεί και η άνοιξη είναι στον αέρα, με κάνει να θέλω να φορέσω περισσότερο χρώμα και φυσικά τα παστέλ είναι η παλέτα αυτής της σεζόν. Δεν ακολουθώ θρησκευτικά τη μόδα, αλλά υπάρχει κάτι τόσο ευχάριστο στο να φοράς παστέλ χρώματα, μετά τη θλίψη ενός πολύ μεγάλου γκρίζου χειμώνα!

Το παστέλ κοστούμι τόλμησε να φορέσει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το Σάββατο 12 Μαρτίου και ομολογώ πως μου αρέσει πολύ. Η παρουσιάστρια και η Φάρμα Ελασσόνας ήταν αρωγοί του Make A Wish («Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος»), στα πλαίσια της Food Expo 2022.

Διαφήμιση

Αναλυτικότερα, η οικοδέσποινα της εκπομπής Happy Day, επέλεξε ένα κοστούμι σε φωτεινό γαλάζιο χρώμα, συνδυάζοντάς το με μαύρο τοπ, ζώνη και μαύρες western μπότες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι φόρμες των δύο κομματιών, καθώς το άνετο μπλέιζερ έκανε αντίθεση με το cropped μήκος του ψηλόμεσου παντελονιού.

Τέλος, ολοκληρώνουμε λέγοντας ότι το να φοράτε ένα ροζ ή λιλά παστέλ κοστούμι είναι κάτι το εντυπωσιακό. Επομένως, εκτός και αν θέλετε πραγματικά να ξεχωρίζετε όταν περπατάτε στο δρόμο – φυσικά, αυτός μπορεί να είναι πράγματι ο στόχος σας – θα σας συμβούλευα να το διαμορφώσετε κάπως διακριτικά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Η φετινή Άνοιξη «επιβάλλει» animal print φορέματα σε ζωηρούς τόνους

Φαίη Σκορδά: Σε εμπορικό δρόμο με σικάτο και σέξι σύνολο – Τρέλανε τους περαστικούς