in

Αγγελική Ηλιάδη: Με κίτρινο σορτς και κάτι σαν μπικίνι από πάνω, διαλύει το Instagram. Φωτογραφία και βίντεο

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι τραγουδίστρια, περήφανη μητέρα δύο παιδιών, ο ένας μάλιστα είναι 17 ετών τη μία περσόνα με συχνή παρουσία στα social media και συχνά με αντισυμβατική στάση και άποψη στα πράγματα.

View this post on Instagram

Διαφήμιση

A post shared by Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi)

Ποιος θα ξεχάσει τη στάση της σχετικά με τον κορονοϊό, όταν στην αρχή τον αμφισβητούσε, στη συνέχεια νόσησε και τάχθηκε υπέρ του εμβολιασμού, αλλά και παρότρυνε τον κόσμο να προσέχει και να παίρνει μέτρα προστασίας και δήλωνε ότι φυσικά και υπάρχει ο κορονοϊός, ενώ αρκετά αργότερα αντιτάχθηκε ξανά στα εμβόλια και τα μέτρα και δημοσίευε συχνά stories στα όρια των οπαδών του Βόβολη!

Η Αγγελική Ηλιάδη πρόσφατα εμφανίστηκε και στο ριάλιτι της τηλεόρασης του ANT1 τη φάρμα όπου κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί συνέβησαν αρκετά πράγματα σε προσωπικό επίπεδο.

Έχασε τον πατέρα της, ενώ βρήκε και τον έρωτα στα μάτια ενός συμπαίκτη της στο ριάλιτι.

Η Αγγελική Ηλιάδη στο instagram βρίσκεται σε απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση και φροντίζει να γεμίζει τον τοίχο μας με όμορφες εικόνες και βίντεο!

Είτε από την παραλία είτε από το σπίτι, με τις φωτογραφίες της αποδεικνύει το ότι έχει ένα εξαιρετικό σώμα το οποίο θέλουμε να βλέπουμε αν όχι στην παραλία και δια ζώσης τουλάχιστον από τα social φορώντας όσο το δυνατόν λιγότερα.

Όπως εδώ που φόρεσε το σορτσάκι και πάνω κάτι σαν μπικίνι.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ποια Kendall Jenner; Η Kylie Jenner διέλυσε το Instagram. H ΔΙΑΦΑΝΗ φωτογραφία με μαγιό που έφερε εγκεφαλικά

Σάρλοτ ΜακΚίνι: Πιάνει το μαγιό και τραβάει τα κορδόνια. Η φωτογραφία που θα σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου