in

Δήμητρα Ματσούκα: “Με ευχαριστεί εξίσου το να φροντίζω τον άντρα μου με το να δέχομαι και τη φροντίδα του”

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Real L!fe, η Δήμητρα Ματσούκα μιλάει ανοιχτά για τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη, τη συντροφικότητα, το ενδεχόμενο μητρότητας, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας.

Για τον γάμο και τη συντροφικότητα:

Η ηθοποιός εξηγεί ότι ο γάμος για εκείνη αποτελεί άνοιγμα σε έναν άγνωστο κόσμο, αυτόν της κοινής πορείας με έναν άλλον άνθρωπο. Ορίζει τον γάμο ως μια ιερή ένωση που φέρνει χαρές, αλλά και προκλήσεις, όπως συμβιβασμούς, συγκρούσεις και συμφιλιώσεις.

Διαφήμιση

Για το μυστήριο του γάμου:

Η Ματσούκα βλέπει το μυστήριο του γάμου ως κάτι πνευματικό, μια ευλογία που αγγίζει την ψυχή και το σώμα. Θεωρεί ότι η σύνδεση δύο ανθρώπων είναι ένα θαύμα και η κοινή πορεία τους αξίζει την ευλογία.

Για την παραδοσιακότητα:

Η ηθοποιός δηλώνει ότι δεν είναι παραδοσιακή γυναίκα. Απολαμβάνει εξίσου να φροντίζει τον άντρα της, όπως και να δέχεται τη φροντίδα του. Πιστεύει στην ισότητα και στην αλληλοβοήθεια μέσα στη σχέση.

Για την μητρότητα:

Παρόλο που η οικογένεια είναι σημαντική για την Ματσούκα, δεν επιθυμεί να γίνει μητέρα. Ομολογεί ότι οι αγωνίες και οι ευθύνες της μητρότητας θα την συνέθλιβαν, καθώς έχει βιώσει από νωρίς τις δυσκολίες της ανατροφής παιδιών. Θεωρεί ότι η αδελφή της είναι η καλύτερη μητέρα που έχει γνωρίσει και νιώθει ότι έχει εκπληρώσει το “χρέος” της προς την οικογένεια μεγαλώνοντάς την.

Για τον Πέτρο Κόκκαλη:

Η ηθοποιός μιλάει με θερμά λόγια για τον σύζυγό της, τον Πέτρο Κόκκαλη. Τον χαρακτηρίζει ως τον έρωτα της ζωής της και τον άνθρωπο που την κάνει ευτυχισμένη.

Η συνέντευξη της Δήμητρας Ματσούκα αποκαλύπτει μια ώριμη και συνειδητοποιημένη γυναίκα, που δεν διστάζει να μιλήσει με ειλικρίνεια για τις επιλογές και τα συναισθήματά της. Η σχέση της με τον Πέτρο Κόκκαλη βασίζεται στην αγάπη, τον σεβασμό και την ισότητα, στοιχεία που αποτελούν θεμέλιο λίθο για μια ευτυχισμένη και υγιή σχέση.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Δύο φίλοι, ο Πέτρος και ο Γιώργος, πηγαίνουν για ψάρεμα σε μια λίμνη

J2US: Αποχώρηση – έκπληξη! Ποιο ζευγάρι αποχώρησε;