in

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Για μπάνιο χωρίς μαγιό. Στη φόρα ΣΠΑΝΙΑ αδημοσίευτη φωτογραφία

αλικη βουγιουκλάκη

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν μία από τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου. Γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 1934 με καταγωγή από το χωριό Λάγια της Μάνης, πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια εφόσον κατά τη διάρκεια της γερμανικής Κατοχής ο πατέρας της ήταν νομάρχης, διορισμένος από την κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου και δολοφονήθηκε το 1943 από μέλη του ΕΛΑΣ.

Ο θάνατος αυτός της της στοίχισε πολύ, δεν είχε την πατρική στοργή και η μητέρα της ανέλαβε μόνη της υπό δύσκολες συνθήκες να μεγαλώσει τα τρία παιδιά της μετά το αιφνίδιο χαμό του συζύγου της.

Η Αλίκη έχτισε μια σπουδαία και υπέρλαμπρη καριέρα στον ελληνικό κινηματογράφο και στο θέατρο. Αγαπήθηκε από εκατομμύρια Έλληνες και ακόμη και σήμερα αποτελεί σύμβολο θηλυκότητας και ομορφιάς.

Διαφήμιση

Στην προσωπική της ζωή στις 18 Ιανουαρίου 1965 παντρεύτηκε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, συμφοιτητή της στην Δραματική Σχολή, ο οποίος -όπως η ίδια εξομολογήθηκε αργότερα- ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της. Στις 4 Ιουνίου 1969 γεννήθηκε ο γιος τους, Γιάννης.

Στις 5 Ιουλίου 1975 οι δύο ηθοποιοί πήραν διαζύγιο λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, διαλύοντας έναν από τους πιο πολυσυζητημένους γάμους στην ελληνική σόου μπιζ της τότε εποχής που άφησε τεράστιο αντίκτυπο στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη εξέπνευσε στις 23 Ιουλίου 1996, μετά από δίμηνη νοσηλεία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, από καρκίνο στο συκώτι. Έτσι έληξε η ζωή μιας σπουδαίας γυναίκας αφήνοντας πίσω της συντετριμμένο το κοινό της.

Πέρα από μία σπουδαία ηθοποιός η Αλίκη ήταν και η απόλυτη γυναίκα ακόμα και σήμερα είναι η απόλυτη φαντασίωσn των ανδρών!

Αγαπημένο της μέρος όπου και διατηρούσε εξοχικό ήταν ο Θεολόγος στον βόρειο Ευβοϊκό. Η παραλία μάλιστα κάτω από το σπίτι της ακόμα και σήμερα ονομάζεται παραλία Βουγιουκλάκη

Σε αυτή την παραλία ηρεμούσε, πέρναγε αρκετά μεγάλο μέρος τα καλοκαίρια και φρόντιζε να υπάρχει πάντα ιδιωτικότητα των στιγμών της.

Στην Αλίκη όπως βλέπουμε και από τη φωτογραφία άρεσε να κάνει ηλιοθεραπεία αλλά και μπάνιο στη θάλασσα βγάζοντας κάποιες στιγμές το μπικίνι

Από αυτή την παραλία υπάρχει μία φωτογραφία η οποία είναι αδημοσίευτη όπου φαίνεται η Αλίκη χωρίς ίχνος ρούχων να απολαμβάνει τον καλοκαιρινό ήλιο στην ιδιωτική παραλία κάτω από το εξοχικό της!




Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
Καλούντια ρομάνι

Κλαούντια Ρομάνι: Με ανύπαρκτο μαγιό. Η φωτογραφία με τα οπίσθιά της που θα της κλείσει το Instagram. Πάει για μπλοκ ban κόκκινη κάρτα

Ανέκδοτο: Η Μπαλαρίνα και ο εκατομμυριούχος …! Τρελό γέλιο