in

Ναταλία Δραγούμη: Κομψή και άνετη, με κόκκινη ολόσωμη φόρμα

Η Άνοιξη «επιβάλλει» ζωηρά χρώματα και ανάλαφρα υφάσματα

Γυναικάρα, κορμάρα, δυναμική και ταλαντούχα ηθοποιός, η Ναταλία Δραγούμη έχε κερδίσει την αγάπη μας και φυσικά τον θαυμασμό των ανδρών.

Τον λογαριασμό της στο Instagram ακολουθούν περισσότερα από 90.000 άτομα, με την ίδια να αναρτά φωτογραφίες τόσο από την επαγγελματική της ζωή όσο και την προσωπική. Παράλληλα, πού και πού αναλαμβάνει τον ρόλο του μοντέλο για χάρη εταιρειών γυναικείων ενδυμάτων, μιας που διαθέτει άψογη σιλουέτα.

Την Πέμπτη 17/3, λοιπόν, ανάρτησε δύο φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με μία υπέροχη, ανοιξιάτικη ολόσωμη φόρμα, θέλοντας να διαφημίσει το συγκεκριμένο ρούχο. Με λίγα λόγια, κάνει το μοντέλο και είναι μία θεά!

Διαφήμιση

Το jupmsuit, στο χρώμα του πάθους, το κόκκινο, κολακεύει το γυμνασμένο και καλλίγραμμο σώμα της και ενδείκνυται για τις γυναίκες όλων των ηλικιών, από τις 20άρες μέχρι τις 60άρες plus. Πέφτει ανάλαφρα στο κορμί της, ενώ η λεπτή μέση της αναδεικνύεται με το λεπτό, ελαστικό κορδόνι που σφίγγει. Επιπλέον, το V ντεκολτέ χαρίζει σεξαπίλ στη διάσημη ηθοποιό. Τα nude σανδάλια, που έχει επιλέξει, προσδίδουν ένα cool αέρα στο outfit.

Πρόκειται για ένα άνετο και μοντέρνο ρούχο, το οποίο θα σας βολέψει στη δουλειά. Φυσικά, μπορείτε να το φορέσετε στην απογευματινή σας βόλτα, προσθέτοντας σκουλαρίκια-κρίκους, κολιέ, δαχτυλίδια ή βραχιόλια. Έτσι, θα κάνετε το ντύσιμό σας πιο stylish.

Έπειτα, η Ναταλία Δραγούμη μεταφέρθηκε από την αυλή στο εσωτερικό της οικίας της και πόζαρε, με νάζι και χαμόγελο, στην σκάλα. Χωρίς να προκαλεί με το ντύσιμό της, αποπνέει θηλυκότητα και αυτοπεποίθηση, δύο στοιχεία που τρελαίνουν τον ανδρικό πληθυσμό.

«Κόντρα στους καιρούς τους αντίξοους, βάζω χρώματα, περπατάω στη φύση και χαρίζω αυτό το υπέροχο jumpsuit!😁» σημειώνει στη λεζάντα του post της η Ναταλία Δραγούμη.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Έλενα Τσαγκρινού: Δείτε την μεγάλη αλλαγή που τόλμησε, μετά τον χωρισμό της με τον Mike

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Την απόλυτη πρόταση για πράσινα νύχια δίνει η κριτής του GNTM