in

Κατερίνα Καινούργιου: Κατρακυλάει. Έρχονται σαρωτικές αλλαγές γιατί ο κόσμος στον ALPHA δεν τρώει κουτόχορτο.

κατερίνα καινουργιου

Το γράψαμε και από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν. Η τηλεθέαση θα σταθεροποιηθεί και θα δείξει τις τάσεις μετά από τουλάχιστον ένα μήνα με όλα τα προγράμματα σε πλήρη ανάπτυξη.

Και ποιος έχει χάσει περισσότερο και ξεφούσκωσε γρηγορότερα; Η Κατερίνα Καινούργιου και το σούπερ Κατερίνα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι χτες στο γενικό σύνολο έκανε σχεδόν όσο και η Ιωάννα Μαλέσκου και το Love it. Στις πρωινές εκπομπές είναι στην τέταρτη πέμπτη θέση μαζί με τη Ζήνα καταφέρνοντας να περάσει μόνο το open και το star τα οποία προσπαθούν ακόμα να στήσουν κοινό.

Διαφήμιση

Άλλο να είσαι στο open και να τα χώνεις σε όλα τα προγράμματα όλων των καναλιών και άλλο να πρέπει να κολυμπάς εκεί που έφτυνες πέρσι, βλέπε the bachelor.

Επίσης υπάρχει μεγάλο θέμα με τις φερόμενες αληθινές ιστορίες και τα τηλεφωνήματα και έτσι ο alpha φέρεται να αποφάσισε ότι πρέπει να κοπούν.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η ενότητα φέρνει νούμερα τηλεθέασης αλλά πραγματικά το μορφωτικό επίπεδο αυτών των ανθρώπων και η ποιότητά τους είναι κάτι που δεν ταιριάζει ούτε στο σταθμό ούτε στο διαφημιστικό κοινό, κάτι που στερεί έσοδα από το κανάλι

Στο γενικό σύνολο χθες είχαμε:

Αταίριαστοι 22%

Το πρωινό 16,5%

Πάμε Δανάη 13,8%

Ζήνα Κουτσελίνη 12,7

Σούπερ Κατερίνα 12,7

Love it 12,2

το πρωινό του Star 5,6 και του open 5,5%

Καλύτερα πήγαν τα πράγματα για το Σούπερ Κατερίνα στο δυναμικό κοινό από πού πήρε την 3η θέση πίσω από τη Δανάη με 18,3% και Το πρωινό με 14,4% κάνοντας 13,7%

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ζέτα Μακρυπούλια: Δες το Viral βίντεο που την έστειλε επιτέλους στα βαρέα και ανθυγιεινά

Μένιος Φουρθιώτης: Σε τρεις μήνες θα περπατήσει ξανά. Τον σάπισαν στο ξύλο; Όλη η αλήθεια