in ,

Η Ελεονώρα Μελέτη μπορεί σε 7 μόνο λεπτά να σε στείλει αδιάβαστο

Αυτό το βίντεο είναι ότι πιο εντυπωσιακό κυκλοφορεί για την παρουσιάστρια

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μια απο τις παρουσιάστριες που όταν και αν το θελήσει μπορεί να κάνει όλο το πανελλήνιο να μιλάει για εκείνη. Έχει

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μια απο τις παρουσιάστριες που όταν και αν το θελήσει μπορεί να κάνει όλο το πανελλήνιο να μιλάει για εκείνη. Έχει προσφέρει άπειρες φορές θέματα για συζήτηση και ακόμα περισσότερες έχει απασχολήσει η ίδια την επικαιρότητα.

Η πικρή αλήθεια είναι ότι απο την ημέρα που παντρεύτηκε και έφερε και στον κόσμο την κόρη της, η παρουσιάστρια θα λέγαμε ότι έχει κατεβάσει ταχύτητες και απλά παραμένει προσηλωμένη στην δουλειά της.

Γιατί αν θυμάστε καλά η Ελεονώρα ήταν ένα ατίθασο θηλυκό που έκανε ότι την ευχαριστούσε. Ακόμα και στις εκπομπές της έκανε πολύ πρωτοποριακά πράγματα σε σημείο να κάνει όλη την Ελλάδα να κοιτάει με το στόμα ανοικτό.

Διαφήμιση

Εκεί που έδινε πραγματικά ρέστα ήταν στις καλοκαιρινές της εξορμήσεις όπου κάθε εμφάνιση της γινόταν πρωτοσέλιδο στα περιοδικά και στην συνέχεια στις ιστοσελίδες.

Με τέτοιο κορμί και τέτοια προσόντα δεν είναι τυχαίο ότι έχει προκαλέσει πολλές φορές πανικό με τις εμφανίσεις της. Λατρεύει την θάλασσα και το θαλάσσιο σκι περισσότερο όμως λατρεύει να ανεβάζει την αδρεναλίνη τόσο στον εαυτό της, αλλά πολύ περισσότερο στους θαυμαστές της.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα απίστευτα δελτία ειδήσεων που έκανε στην τηλεόραση του Star, όπου οι μανάδες άλλαζαν κανάλι για να μην την κοιτάνε τα παιδιά της, αφού κάθε φορά οι στιλιστικές της επιλογές άλλαζαν την σήμανση των δελτίων σε ακατάλληλο!

Εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ένα 7λεπτο βίντεο όπου η Ελεονώρα Μελέτη μοιράζει πραγματικό πόνο! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι την απολαύσετε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Viral Video: Καρέ καρέ η επίθεση του λευκού ΚΑΡΧΑΡΙΑ στην Αυστραλία. Έφαγε σέρφερ

Μαρία Μπεκατώρου: Φέρνει την άνοιξη με το color blocking σύνολό της