in , ,

«Κατέβασε» την ανάρτηση που εξέθετε τον Λιγνάδη για τις διακοπές στην Ιθάκη η Δώρα Χρυσικού. Τι συνέβη;

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Λίγο μετά το «άδειασμα» στον Διονύση Παναγιωτάκη αναφορικά με την υπόθεση Λιγνάδη και τον κοινό ισχυρισμό του με τον ηθοποιό-σκηνοθέτη πως σε καταγγελλόμενο βιασμό που φέρεται να έκανε τον Αύγουστο 2015 στην Αθήνα, εκείνος βρισκόταν στην Ιθάκη, η Δώρα Χρυσικού, η ηθοποιός που επικαλέστηκε στοιχεία πως δεν ήταν την επίμαχη περίοδο στο συγκεκριμένο νησί ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, ανέβασε ακόμα ένα νέο μήνυμα στο διαδίκτυο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, μέσω του οποίου το τελευταίο διάστημα στέλνει τα μηνύματά της για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, έγραψε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη, τη στήριξη και τη συμπαράσταση. Πήρα πολλή αγάπη εχθές. Θα χρειαστούμε ο ένας τον άλλον και στο εγγύς μέλλον. Είμαι περήφανη για την κοινότητα των ηθοποιών για το θάρρος και το ήθος τους. Μαζί θα προχωρήσουμε».

Διαφήμιση

Παρ΄όλα αυτά, χθες δεν υπήρχε η επίμαχη ανάρτηση ενώ για το εν λόγω post, ο ιδιοκτήτης του Action 24, την κάλεσε να παρουσιάσει άμεσα τα στοιχεία που δημοσιοποίησε πως έχει, στον εισαγγελέα.

/patkiout.gr

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Έγιναν 10: Οι ηθοποιοί τoυ Κων/νου και Ελένης που έχουν φύγει από τη ζωή εν έτει 2021 (εικόνες)

Stalkerware: Παρακολουθούν το κινητό σας;