in

Κατερίνα Καινούργιου: Αναδείξτε την άγρια σας πλευρά με λεοπάρ γόβες

Η διαχρονικότητα του λεοπάρ σχεδίου, αλλά και το γεγονός πως τα animal prints θα φορεθούν επί το πλείστον αυτή τη σεζόν, το καθιστά μια πολύ όμορφη και μοντέρνα επιλογή για να τολμήσετε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας. Και βέβαια αξίζει να αναφέρουμε πως θα μείνουν στη μόδα και για αυτή την σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι.

Φορώντας το print αυτό σε αξεσουάρ, παπούτσια ή τσάντα, μπορείτε να μεταμορφώσετε πλήρως ένα μονόχρωμο σύνολο. Εμείς θα επικεντρωθούμε τώρα στα παπούτσια και πιο συγκεκριμένα στις επιλογές της Κατερίνα Καινούργιου.

Kainourgiou

Διαφήμιση

Τα λεοπάρ παπούτσια αποτελούν μια διαχρονική επιλογή που μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως ένα σύνολο, ενώ αποτελούν την τέλεια λεπτομέρεια για ένα μοντέρνο outfit. Η παρουσιάστρια τα συνδύασε με ένα μπεζ μίντι φόρεμα, σε στενή γραμμή. Το ιδιαίτερο του φορέματος είναι τα διαφορετικά μανίκια.

Σε μια άλλη εμφάνιση, η Καινούργιου συνδύασε τις λεοπάρ γόβες της, με μια μπεζ ολόσωμη φόρμα και την αγαπημένη μαύρη τσάντα της Yves Saint Laurent.

καινουργιου

Όσο για εσάς, μπορείτε να φορέσετε ένα ζευγάρι λεοπάρ γόβες με ένα μαύρο jean με σκισίματα, για εκθαμβωτικά casual chic ντυσίματα για το πρωί, αλλά και το βράδυ. Ολοκληρώστε το σύνολο με ένα λευκό μπλουζάκι ή πουκάμισο και ένα δερμάτινο μπουφάν, για να δημιουργήσετε όμορφες ροκ σικ εμφανίσεις. Αν θέλετε βέβαια να κάνετε ένα πιο κομψό ντύσιμο, προτιμήστε για πανωφόρι μια καμπαρντίνα ή ένα παλτό, όπως έχει κάνει και παλιότερα η Καινούργιου.

Για ένα πιο χαλαρό outfit, όπως με κολάν και oversized πουλόβερ, προτιμήστε τις ψηλές λεοπάρ μπότες τύπου ιππασίας. Αν πάλι επιλέξετε να φορέσετε μια φούστα, συνδυάστε τη με λεοπάρ ψηλοτάκουνα μποτάκια. Η επιλογή αυτή θα αναδείξει την σέξι σας πλευρά!

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Kendall Jenner: Ποζάρει ολόγυμνη και είναι πανέμορφη – Δείτε φωτογραφία

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Την Τσικνοπέμπτη δείπνησε με καλούς της φίλους και έφτιαξε ψωμί με τα χεράκια της – Δείτε βίντεο