in

Κατερίνα Γκαγκάκη: Το νέο μέλος της οικογένειάς σου είναι εκεί έξω…Ψάξε λίγο. Αδέσποτος Σκύλος

αδεσποτος σκυλος

Σκύλος

Το γύρισμα ήταν μια από τις πιο ωραίες εμπειρίες!!!!!!! Άνθρωποι με πολύ αγάπη για τα ζώα αφιέρωσαν πολλές ώρες για να βρεθούν δίπλα μας και να δημιουργήσουν αυτό το υπέροχο video. Τα αδεσποτάκια μας το διασκέδασαν κι αυτά πολύ!!!!!!
Το μήνυμα ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ -ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΦΙΛΟΖΩΪΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ , ευχόμαστε να μιλήσει στις καρδιές σας!!!!!!!!!!!
Όλοι οι συντελεστές προσέφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς και οποιαδήποτε μετάδοση του σποτ από τα ΜΜΕ γίνεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για το σωματείο μας!!!
Ευχαριστούμε θερμά για την δημιουργία του ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σποτ:
Την υπέροχη Κατερίνα Γκαγκάκη για την εκφώνηση!
Τον Στάθη Νικολακόπουλο και το Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης για την ηχογράφηση και την μίξη του ήχου, τον Φίλιππο Κόκκαλη για τα υπέροχα πλάνα του,τον Ηλία Ηλιάδη για το εξαιρετικό του μοντάζ www.elichord.gr και την Χριστίνα Ραφαήλου για την όμορφη παρουσία της . Τους μοναδικούς μας φίλους, που αγαπούν τα ζώα και προσφέρουν τη βοήθειά τους , και που χωρίς αυτούς τίποτα δε θα γινόταν Χρήστο Πετρίδη , Γωγώ Πίντζου και φυσικά τη Μαρία Κοπάνου που οργάνωσε όλο το γύρισμα στο κτήμα. Σενάριο, Κείμενα, Εκφώνηση, Επιμέλεια Project Αγγελική Παναγιωτοπούλου


Φιλοζωικό Σωματείο Μεριμνώ
Δείτε εδώ τα υπέροχα πλασματάκια που ψάχνουν οικογένεια

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
χαλκιδα δελφινια παραλια Viral video

ΧΑΛΚΙΔΑ: Viral Video 2 δελφίνια βγηκαν για καφε στην ΠΑΡΑΛΙΑ

Στέφανος Κορκολής: Η Εξομολόγηση του Μουσικοσυνθέτη για την Αρρώστια που τον Ταλαιπωρεί!