in

Γουάντα Νάρα: ΚΑΤΙ ΕΞΕΧΕΙ. Ακόμα και με μπλουζάκι… βγάζουν μάτια! Για αυτό δε την αφήνει ο Μάουρο Ικάρντι

Μικρή στο μάτι μεγάλη στα προσόντα η Γουάντα Νάρα, η λατίνα ηθοποιός, επιχειρηματίας, μάνα 5 παιδιών, σύζυγος του Μάουρο Ικάρντι και influencer!

Η 35χρονη Αργεντίνα το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να ανησυχεί ποτέ για πνιγμό σε θάλασσα αφού τα φυσικά μπαλόνια θα την κρατήσουν σε κάθε περίπτωση την επιφάνεια.

Διαφήμιση

Η Wanda Nara, πάντα είχε αξιοσέβαστο στήθος το οποίο απολαύσαμε πολλές φορές μέσα από φωτογραφήσεις και βίντεο, και ποτέ δεν χρειάστηκε να αναβαθμίσει τα ταλέντα της. Μετά από 5 γέννες πλέον παίζει σε DD κλίμακα, αλλά παίζει δυνατά!

Η ίδια μάλιστα έχει δεχθεί επανειλημμένα άπειρες επιθέσεις από γυναίκες και πάντα απάντα με πραγματικά γεγονότα.

Η Wanda Nara για τις πλαστικές

«Το σώμα μου έχει ζήσει πέντε εγκυμοσύνες, πέντε καισαρικές και δεν έχω κάνει κανένα χειρουργείο ή λιποαναρρόφηση»

Απευθυνόμενη σε όσους τη μισούν και σπεύδουν να την επικρίνουν όταν δείχνει τις καμπύλες της στο Διαδίκτυο, η Γουάντα Νάρα απαντά:

Έχασα βάρος πέντε φορές και δέχτηκα επανειλημμένη κριτική, σχεδόν πάντα από γυναίκες.

Κάθε σώμα είναι διαφορετικό, κάθε γυναίκα επιλέγει τι θα κάνει με την εμφάνισή της και καλό είναι να κάνουμε όλες ό,τι μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Αληθινή εξομολόγηση: Αλέξης 24. Η θεία μου παίκτρια από ριάλιτι στην τηλεόραση με έκανε άντρα. Ο Σύντοφός της δε πηρε χαμπάρι

Ζέτα Μακρυπούλια: ΣΟΚ. Η νέα φωτογραφία με σουτιέν διέλυσε το instagram. Υπάρχει όμως λόγος