in

Βίκυ Καγιά: Αυτό είναι το παράπονο για τη μητέρα της. Η μάνα μου δε…

Η γιορτή της Μητέρας κάθε χρόνο έχει πολλές μα πολλές φωτογραφίες με μαμάδες, συγκινητικά posts στα social media αλλά και απολογισμούς ζωής που έκαναν αρκετούς από εμάς να θυμηθούμε τις όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει με την γυναίκα που μας έφερε στον κόσμο.

Μιλώντας στο περιοδικό People, τέτοια μέρα πριν μερικά χρόνια και έχοντας γίνει και η ίδια μητέρα, η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε ανοιχτά στη σχέση που έχει με την μητέρα της, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει το μεγάλο της παράπονο για την ιδιαίτερη στιγμή της ζωή της που η μητέρα της δεν ήταν στο πλευρό της.

«Η σχέση με τη μαμά μου πέρασε από πολλά στάδια. Όταν ήμουν παιδί ήμασταν πολύ κοντά, αλλά στην εφηβεία απομακρύνθηκα, χωρίς αυτό βέβαια να επηρεάσει το μεταξύ μας δέσιμο. Εκείνη, όμως, την περίοδο είχα ξεκινήσει ήδη να εργάζομαι πολύ ως μοντέλο και η μαμά μου δεν με υποστήριζε όσο επιθυμούσα σε αυτό, σε αντίθεση με τον μπαμπά μου.

Διαφήμιση

Η μητέρα μου έχει παραδοσιακές αξίες και άρχισα να τις εκτιμώ όταν συνειδητοποίησα πως χάρη σε αυτές διαμόρφωσα το χαρακτήρα που έχω σήμερα, αλλά και τον επαγγελματισμό μου», εξομολογήθηκε η Βίκυ Καγιά στο περιοδικό People.

Ο ερχομός, όμως, της κόρης της έφερε πιο κοντά τις δυο τους, αφού όπως τόνισε στο περιοδικό η Βίκυ Καγιά, η μητέρα της έγινε μια στοργική γιαγιά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

GNTM: Σας έλειψε; Η Όλγα Ντάλλα χωρίς σουτιέν. Φοράει τα τακούνια της και προκαλεί

Ευαγγελία Αραβανή στη θέση της Φαίης Σκορδα: Όλα έγιναν για ένα κιλό δίπλα στο Γιώργο Λιαγκα