in

Κάρα Ντελεβίν: Η φωτογραφία που πρέπει να δεις – Γυμνή με ένα λουκέτο…για χάρη της Chanel

Η Κάρα Τζόσελιν Ντελεβίν είναι 30 ετών, Αγγλίδα μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδίστρια. Έχει ύψος 1,73 μέτρα και δηλωμένη bisexual. Έχει κάνει αρκετά εξώφυλλα και έχει συμμετάσχει σε επιδείξεις μόδας!

Πριν από χρόνια φωτογραφήθηκε για μία καμπάνια για το αγαπημένο τους άρωμα με ένα λουκέτο και μια αλυσίδα σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές τις φωτογραφίες στη μόδα!

Η φωτογράφιση είναι του Μάριο Τεστίνο που εμπνεύστηκε αυτό τον ερωτικό τρόπο για να διαφημίσει τον επερχόμενο χειμώνα για το περιοδικό Allure Magazine το οποίο ειδικεύεται στην ομορφιά της μόδας.

Διαφήμιση

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Κάρα Ντέλεβιν είναι ακόμα και σήμερα ένα από τα ωραιότερα μοντέλα στον κόσμο γι αυτό και πρωταγωνιστεί σε πολλές διαφημιστικές εκστρατείες αφού με τις φωτογραφίες της εκπέμπει τη δύναμη και την ομορφιά της.

Ο Τεστίνο Mario ήταν ο εμπνευστής και μιας εκστρατείας Burberry, στην οποία η Κέιτ Μος και η Κάρα συμμετείχαν από κοινού συμβολίζοντας το παρελθόν και το παρόν στον κόσμο της μόδας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Κιμ Καρντάσιαν: Πώς την πετσόκοψε έτσι… «Έφαγε πόρτα» από 13χρονο ορφανό

Έρευνα: Αυτή είναι η στάση που ΔΕ πρέπει να κάνεις αν δε θες σε 9 μήνες να έχεις μωρό