in

Ποια Πάμελα Άντερσον; Η Κέλι Ρόρμπαχ βάζει το ολόσωμο και σε στέλνει

Από τη στιγμή που μπήκε στο καστ του Baywatch, ήταν δεδομένα ότι η Kelly Rohrbach δεν θα σταματήσει να φωτογραφίζεται με μαγιό.

Από τη μία σκέφτεσαι ότι δεν υπάρχει λόγος να ψάξεις για κάτι καλύτερο, όταν έχεις ήδη το πολύ καλό μπροστά σου, από την άλλη όμως δε γίνεται να αναρωτηθείς με την έμπνευση και την διάθεση των ανθρώπων που στήνουν τη φωτογράφιση ενός μοντέλου. Αυτό το λέμε με αφορμή το γεγονός ότι εδώ και χρονια, η Kelly Rohrbach δεν έχει σταματήσει να φωτογραφίζεται στο ίδιο κόνσεπτ. Τόσο που αναρωτιόμαστε κάθε φορά αν βλέπουμε τις ίδιες φωτογραφίες.

Διαφήμιση

Η βρετανική έκδοση του GQ της έβαλε τρία-τέσσερα είδη ολόσωμου μαγιό και σαγήνευσε για άλλη μια φορά το ανδρικό κοινό. Είτε με ολόσωμο με κοψίματα, είτε με ολόσωμο με διάφανα σημεία, είτε με το κλασσικό κόκκινο, η Kelly Rohrbach έκανε το κομμάτι της με τον καλύτερο τρόπο. Κατέβασε την τιράντα, γονάτισε στην άμμο και γύρισε την πλάτη της για να δείξει την πολυφημισμένη όψη της.

Εμείς πάντως θα περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει κάποιος που θα αλλάξει το κόνσεπτ, γιατί η πολλή επανάληψη δεν είναι μάθηση, αλλά κούραση.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Λεφτά με το τσουβάλι μέχρι τις 5 Μαρτίου: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα έχουν τεράστια επιτυχία στα οικονομικά και ερωτικά τους

Άνα Σερί: Το μελαχρινό «κουνελάκι» που αρνείται να… ντυθεί κατεβάζει το μαγιό