in

Γαία Μερκούρη: Έτσι δείχνει την αγάπη της για τον Άγγελο Λάτσιο η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη. Ούτε η ΕΛένη Μενεγάκη τέτοια

γαια μερκουρη

Η Γαία Μερκούρη είναι κόρη της αγαπημένης ηθοποιού, μοντέλου και παρουσιάστριας, Δωροθέας Μερκούρη και εδώ και αρκετό καιρό είναι ζευγάρι με τον γιο του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο.

Ένας εφηβικός έρωτας για περισσότερα από δύο χρόνια ο οποίος έχει εξελιχθεί και έχει δέσει τα δύο παιδιά με ισχύους συναισθηματικούς δεσμούς!

Μάλιστα αυτός ήταν και ο λόγος όπου μέσα στην καραντίνα και την κρίση με τον κορωνοιό, κανένας από τους δύο δεν έφυγε για σπουδές, αφού θα έπρεπε να χωριστούν οι δρόμοι τους!

Διαφήμιση

Τα δύο παιδιά πέρασαν το καλοκαίρι μαζί και τώρα στο τέλος του καλοκαιριού η Γαία Μερκούρη έδειξε και μέσω Instagram την αγάπη της για τον Άγγελο Λάτσιο μέσα από δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε από ένα beach party στο οποίο και ο Λάτσιος έλειπε!

Τι καλύτερο από το να δείξει σε όλους τους ακόλουθούς και τους παρευρισκόμενους ότι είναι ρεζερβέ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
sofia pavlidou

Σοφία Παυλίδου: 42 Αυγούστου, πάει για μπάνιο, ξαπλώνει στη ακροθαλασσιά και ζαλίζει με το μαγιό της

Έλσα Χοσκ: Κάνει πλάτσα πλούτσα και μας δείχνει τα oπίσθιά της – Με μαγιό και διάφανα εσώpoυχα διέλυσε το Instagram