in

Ιρίνα Σέικ: Αδιανόητη εμφάνιση – Φόρεσε μόνο διαμάντια και εσώρουχα και σόκαρε το κοινό


Η Ιρίνα Σέικ, το διεθνούς φήμης supermodel, κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών, με μια άκρως προκλητική εμφάνιση που συζητήθηκε όσο καμία.

Επιλέγοντας να εμφανιστεί φορώντας μόνο τα εσώρουχα της, το supermodel προκάλεσε τα πλήθη. Τα εσώρουχα και τα διαμάντια, όπως φαίνεται, είναι οι καλύτεροι φίλοι της Shayk και το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο.

Το διχτυωτό σουτιέν και τα ασορτί εσώρουχα με μονόγραμμα Gucci αποτέλεσαν το κύριο μέρος της εντυπωσιακής της εμφάνισης, ενώ τα διαμάντια που απλώνονταν στο στήθος της προσέθεσαν μια πινελιά λάμψης.

Διαφήμιση

Την εμφάνισή της συμπλήρωσε με διχτυωτά γάντια, κάλτσες μέχρι το γόνατο, κόκκινο κραγιόν και μαύρα γυαλιά ηλίου, δημιουργώντας ένα σύνολο που αποπνέει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

Η εμφάνιση της Ιρίνα Σέικ στο φεστιβάλ των Καννών, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε αίσθηση και πολλές συζητήσεις, τόσο για την πρωτοποριακή επιλογή της να φορέσει εσώρουχα ως outfit, όσο και για την τολμηρή της απόφαση να συνδυάσει τα διαμάντια με την Gucci.

Το κόκκινο κραγιόν και τα μαύρα γυαλιά ηλίου της προσέδωσαν μια αίσθηση μυστηρίου και σεξαπίλ, ενώ τα διχτυωτά εσώρουχα και γάντια έδειξαν τη διαφορετική, πιο τολμηρή πλευρά της. Η Shayk, που είναι γνωστή για την αισθησιακή της εμφάνιση, απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι δεν φοβάται να διασπά τα στερεότυπα και να τραβά τα βλέμματα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

GNTM Βάσω Βιλέγκας: Ταξιδεύει την Καραϊβική, βουτάει με ανύπαρκτο στρινγκ μαγιό και κόβει την ανάσα με τις αναρτήσεις της

Δέσποινα Βανδή: Ανέβασε φωτογραφία το δασύτριχο στήθος του Βασίλη Μπισμπίκη στην ακροθαλασσιά