in

Kanye West: Aνησυχεί ότι ο Pete Davidson θα παρασύρει την πρώην σύζυγό του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, Kim Kardashian, στα ναρκωτικά

Δεν τελειώνει ο «πόλεμος» του 44χρονου ράπερ με την Αμερικανίδα σταρ και τον σύντροφό της

Τη ζωή της πρώην συζύγου του, Κim Kardashian, δεν σταματά να εκθέτει, μέσω των social media, o Κanye West και την Τετάρτη 16/3  επιτέθηκε στον σύντροφό της, Pete Davidson, λέγοντας ότι «ανησυχεί πραγματικά» πως ο ηθοποιός θα την παρασύρει στα ναρκωτικά.

«Ανησυχώ πραγματικά ότι o SKETE θα κάνει τη μαμά των παιδιών μου να εθιστεί στα ναρκωτικά» έγραψε ο σχεδιαστής του brand Yeezy σε μία ανάρτηση στο Instagram, ενώ ένας άλλος χρήστης υποστήριξε για τον Davidson: «Πηγαίνει για αποτοξίνωση κάθε δύο μήνες». Να σημειωθεί εδώ ότι ο Κanye West συνηθίζει να αποκαλεί τον Pete Davidson «Skete».

Διαφήμιση
Κanye West – Kim Kardashian

Από την πλευρά του, ο σταρ της αμερικανικής, κωμικής εκπομπής «Saturday Night Live», Pete Davidson, αν και έχει παραδεχθεί την αγάπη του για τη μαριχουάνα, υποστηρίζει ότι «πραγματικά ποτέ» δεν έχει δοκιμάσει άλλα ναρκωτικά. Κάποια στιγμή, προτού διαγνωστεί με οριακή διαταραχή προσωπικότητας, σκέφτηκε ότι η ψυχολογική του κατάσταση ήταν κακή εξαιτίας των ναρκωτικών.

«Γύρω στον Οκτώβριο ή τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, άρχισα να έχω αυτές τις ψυχικές καταρρεύσεις, κατά τις οποίες φρίκαρα και μετά δεν θυμόμουν τι είχε συμβεί» αποκάλυψε ο 28χρονος ηθοποιός στο podcast «WTF With Marc Maron» τον Σεπτέμβριο του 2017, μετά την ολοκλήρωση μίας περιόδου αποτοξίνωσης στη Γιούτα, στις ΗΠΑ.

«Ποτέ δεν έκανα πραγματικά ναρκωτικά, οπότε σκέφτηκα: “Θα προσπαθήσω να πάω για απεξάρτηση. Ίσως αυτό να είναι χρήσιμο”. Μου είπαν: “Μπορεί να είσαι διπολικός”» πρόσθεσε.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «King of Staten Island» έχει ακολουθήσει κατά καιρούς θεραπείες  αποτοξίνωσης, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ψυχικής του υγείας. Τελευταία φορά που βρέθηκε σε κέντρο απεξάρτησης ήταν το 2019,  στην Αριζόνα, μετά τον χωρισμό του από την Αμερικανίδα μοντέλο Kaia Gerber.

Pete Davidson

Το φθινόπωρο του 2021, όταν σύναψε σχέση με την 41χρονη ριάλιτι σταρ και ιδρύτρια της εταιρείας γυναικείων ρούχων και εσωρούχων Skims, συμβούλεψε τον 44χρονο ράπερ και σχεδιαστή μόδας να ζητήσει βοήθεια για τη διπολική του διαταραχή.

«Άσε με να σε βοηθήσω, φίλε. Παλεύω και με διανοητικά πράγματα. Δεν είναι ένα εύκολο ταξίδι, δεν χρειάζεται πια να νιώθεις έτσι. Δεν είναι ντροπή να έχεις λίγη βοήθεια. Σε καταλαβαίνω, παρόλο που με συμπεριφέρεσαι έτσι, γιατί θέλω όλα να είναι ομαλά. Αλλά αν συνεχίσεις να με πιέζεις όπως τους τελευταίους έξι μήνες, θα σταματήσω να είμαι τόσο καλός» έγραψε ο Pete Davidson σε υποτιθέμενα κείμενα προς τον Κanye West, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Page Six.

Kim Kardashian – Pete Davidson

Ο West και η Kardashian, οι οποίοι έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά -την οκτάχρονη North, τον εξάχρονο Saint, την τετράχρονη Chicago και τον δίχρονο Psalm-, παντρεύτηκαν το 2014 και χώρισαν το 2022.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Chiara Ferragni: Οι πλεκτές ζακέτες που φοράει το απόλυτο it-girl την Άνοιξη

Έβελυν Καζαντζόγλου: Μας χάρισε δύο άψογα ανοιξιάτικα looks- Θα τα τολμήσετε;