in

Φωτογραφία που ξεθάφτηκε: Ο Τζάστιν Μπίμπερ ΕΝΤΕΛΩΣ γυμνός με μία κιθάρα

Κάνε εγγονό να δεις καλό – Ο Τζάστιν Μπίμπερ έκανε φάρσα στη γιαγιά του γυμνός!.
Πήρε την κιθάρα του και άρχισε να της τραγουδάει γυμνός χωρίς τα ρούχα του ο Justin Bieber

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το δίκτυο ΤΜΖ, μας πάνε πίσω 10 χρόνια, στον Οκτώβριο του 2012, όταν ο Τζάστιν Μπίμπερ αποφάσισε να κάνει μια φάρσα στη γιαγιά του την ημέρα των Ευχαριστιών στον Καναδά.

Διαφήμιση

Ο Τζάστιν Μπίμπερ έμεινε ολόγυμνος, πήρε την κιθάρα του και άρχισε να τραγουδάει έξω από την πόρτα της γιαγιάς του η οποία άνοιξε την πόρτα με γέλια.

Δυστυχώς για εκείνον οι φωτογραφίες βρέθηκαν στα χέρια των media και κυκλοφόρησαν, κάνοντας τον να δείχνει περίεργος και με τον πισινό του έξω.

«Τον λυπάμαι τον Τζάστιν», αναφέρει η γιαγιά του Ντάιαν. «Οι παπαράτσι του κάνουν δύσκολη τη ζωή όλη την ώρα. Και είναι μόνο 19 χρονών παιδί. Και άλλων τα παιδιά κάνουν τέτοιες καταστάσεις αλλά δεν έχουν φωτογράφους να τρέχουν ξοπίσω τους».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Φωτογραφία: Τον θυμάσαι; Πώς είναι σήμερα ο θρυλικός Μαγκάιβερ;

Ματιές στο παρελθόν: Η Ελένη Φουρέιρα με εσώρουχα στο κρεβάτι της μοιράζει υπογλώσσια! Αποκλειστική φωτογραφία