in

Κατερίνα Στικούδη από το αρχείο: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ. Η μοναδική φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό και μια με ανοιχτό πουκάμισο

Είναι η μοναδική φωτογραφία που υπάρχει με την Κατερίνα Στικούδη να φοράει ολόσωμο μαγιό. Τη φωτογραφία την έχει ανεβάσει μόνη της η Κατερίνα Στικούδη στο Twitter pριν μερικά χρόνια όταν ήταν έτοιμη να αγωνιστεί στον τελικό του Dancing with the Stars.

Λίγες λοιπόν ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό του Dancing With The Stars η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να στείλει σε όλους το μήνυμα ότι είναι έτοιμη για μεγάλη μάχη και θυμήθηκε την εποχή που έκανε κολύμβηση και έδειχνε το ίδιο μαχητικό πνεύμα.

Μια φωτογραφία από τα νιάτα της που έκανε κολύμβηση ανέβασε στο Twitter της η Κατερίνα Στικούδη και έγραψε: «Με το ίδιο πάθος που κολυμπούσα τότε με το ίδιο πάθος θα χορέψω και την Κυριακή στον τελικό του@DWTS_4 #X11 #justDance»

Διαφήμιση

Ήταν κάπου το Γενάρη του 2014.

Η αλήθεια είναι ότι από τότε δεν έχουμε δει ποτέ ξανά την Κατερίνα Στικούδη με ολόσωμο μαγιό. Οπότε τη φωτογραφία μπορείς να τη θεωρήσεις και συλλεκτική

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Παγκόσμιος Πόλεμος: ΣΟΚ και ΔΕΟΣ. ΕΤΣΙ θα γινόταν. Διέρρευσαν τα απόρρητα σχέδια των ΗΠΑ για τον πυρηνικό όλεθρο

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ; Επιτέλους Το National Geographic αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τους αεροψεκασμούς. Viral βίντεο