in

Κατερίνα Καινούργιου: Πότε θα γίνει η μάνα; Στο γάμο του Πάνου Μουζουράκη, άλλη μία παιδική της φίλη σύντομα μανούλα

Ένα βράδυ γεμάτο συγκίνηση και αγάπη έζησε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, παραβρεθείσα στον γάμο της καλής και παιδικής της φίλης, Μαριλού Κοζάρης, με τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Αίγινα.

Η Μαριλού και ο Πάνος αναμένουν το πρώτο τους παιδί, και αυτό έδωσε μια ακόμη νότα χαράς και ευτυχίας στην ευλογημένη αυτή ημέρα.

Η εγκυμοσύνη της Μαριλούς έφερε αναπόφευκτα στο μυαλό της Κατερίνας την προσωπική της επιθυμία να γίνει μητέρα, κάτι που έχει εκφράσει επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια.

Διαφήμιση

Στα 38 της, η Κατερίνα Καινούργιου, εμφανώς συγκινημένη, ήταν εκεί να ευχηθεί στην παιδική της φίλη και στον σύζυγό της κάθε ευτυχία. Η συγκίνηση της ήταν ορατή και δεν δίστασε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της στα social media τη χαρά της για την ευτυχία των φίλων της.

Η Κατερίνα, χαρακτηρίζοντας τη στιγμή ως “μαγική”, ευχήθηκε στο ζευγάρι “ατελείωτη αγάπη, ευτυχία και ομορφιά σε αυτήν την καινούργια περιπέτεια που ξεκινά”. Φοράω τα γυαλιά γιατί έχω δακρύσει σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε

Είμαι πολύ συγκινημένη. Φορώ και τα γυαλιά γιατί είμαι βουρκωμένη. Έχω δακρύσει. Η Μαριλού είναι παιδική μου φίλη, ο μπαμπάς της με τον μπαμπά μου παιδικοί φίλοι. Έχουμε καταγωγή από τον Παρνασσό.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Δούκισσα Νομικού: Έλαμψε στο γάμο του αδερφού της με την Άννα Πρέλεβιτς

ΕΡΕΥΝΑ για 15 θανάτους παιδιών από 63χρονο ΕΛΛΗΝΑ πασίγνωστο Καρδιοχειρουργό