in

Σάρα Τζιν Άντεργουντ: Προσόντα της αποθέωσης. Για λήμμα στο Λεξικό της νέας ελληνικής γλώσσας του Μπαμπινιώτη

>Αν έπρεπε να εικονοποιήσουμε με κάποιο τρόπο την λέξη Αποθέωση και όλα τα παράγωγα της, τότε η Sara Underwood έχει τα κατάλληλα μέσα.
Θα μπορούσε να είναι λήμμα στο Λεξικό της νέας ελληνικής γλώσσας

Κάποια πράγματα οφείλουν να μένουν αναλλοίωτα. Κι αν αυτά μένουν αναλλοίωτα, οφείλουμε κι εμείς οι ίδιοι να βοηθάμε σε αυτό. Η Sara Jean Underwood είναι μια αξία που θα κυριαρχεί για αρκετά χρονάκια ακόμη και αναμένεται να γαλουχήσει άλλες δύο γενιές. Αλλά ας μην κοιτάμε τόσο στο μέλλον. Ας μείνουμε στο παρελθόν και το παρόν. Και με τις φωτογραφίες της, αυτά τα δύο μοιάζουν ένδοξα για την φαντασίωση κάθε άντρα.

Το πάλαι ποτέ κουνελάκι του Playboy βρίσκεται σήμερα λίγο έξω από το χορό, αφού ελάχιστες φωτογραφίσεις της βλέπουν το φως της δημοσιότητας και γενικά έχει πάψει από καιρό ο τρόπος που έμπαινε στο μυαλό των ανδρών. Το Instagram υπάρχει για κάτι τέτοιες περιπτώσεις και η Sara Underwood δεν θα σε αφήσει ποτέ παραπονεμένο. Ιδίως αυτή την εποχή και τις μέρες που θα έρθουν.

Διαφήμιση

Κάθε μέρα θα βλέπεις τα οπίσθια της από μια καινούργια λήψη. Κάθε μέρα θα ξέρεις ότι η λήθη θα ηττάται. Κάθε μέρα θα κοιτάζεις τον ορισμό της αποθέωσης. Αυτά τα οπίσθια έχουν πολλούς τρόπους να εδραιωθούν στη σκέψη σου. Και πετυχαίνουν πάντα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Chantel Zales: Σπαζοκεφαλιά – Ψάχνει μαγιό για να κρατά το μπούστο της και προκαλεί ζαλάδες

Ροζάνα Αρκλ: Η ξανθιά με τα αδιανόητα προσόντα που έσβησε την Κιμ Καρντάσιαν και όλο της το σόι