in ,

Χριστίνα Κεφαλά: Οι πιο ωραίοι συνδυασμοί για σκουρόχρωμα τζιν

Κεφαλά Χριστίνα

Τα σκούρα τζιν είναι πιθανότατα το δεύτερο πιο συνηθισμένο κομμάτι που υπάρχει σε μια γκαρνταρόμπα, μετά φυσικά από το κλασικό blue jean. Είτε μαύρα και γκρι είτε μπλε. Μπορούν να είναι formal, για να φορεθούν στο γραφείο, αλλά και casual, για all-day εμφανίσεις. Τα σκουρόχρωμα τζιν παντελόνια είναι το must-have που θα λέγαμε πως δεν γίνεται να λείπει σε καμία περίπτωση από τη ντουλάπα μας.

Σε όποιο στιλ και να τα προτιμάτε, το σίγουρο είναι ότι θα τα φορέσετε με τα πάντα, καθώς οι τρόποι να τα συνδυάσετε είναι δεκάδες. Παράλληλα, πάντα υπάρχουν νέες, φρέσκες ιδέες για να τα αναβαθμίσετε. Η Χριστίνα Κεφαλά μας δίνει πολλές.

Διαφήμιση

Αρχικά, ο πιο ασφαλής τρόπος να φορέσετε το σκούρο τζιν σας είναι φυσικά με sneakers. Όσο πιο chunky είναι, τόσο πιο μοντέρνο θα είναι το look. Ανάλογα με το πανωφόρι που θα επιλέξετε, μπορείτε να κάνετε πιο athleisure ή πιο chic σύνολο.

Στη συνέχεια, γνωρίζουμε ότι τα skinny jeans δεν έχουν ξαναβρεί την αίγλη που είχαν μερικά χρόνια πριν. Παρόλα αυτά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τα ξαναφορέσετε. Σύμφωνα με τα σημερινά trends, θα μπορούσατε να τα συνδυάσετε με trending pieces, όπως super sexy και ιδιαίτερα τοπ.

Τέλος, αν θέλετε να ψηλώσετε τη φιγούρα σας, το κόλπο είναι να τα συνδυάσετε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια ή απλά τακούνια.

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κόνι Μεταξά: Το στιγμιότυπο από το νέο video clip της «έριξε» το Instagram

Μαρία Σολωμού: Στιλάτη στο κέντρο της Αθήνας