in ,

Μαρία Ηλιάκη: Ψάχνει απεγνωσμένα προϊόν ντεμακιγιάζ – Δείτε βίντεο

Η διαδικασία αφαίρεσης του μακιγιάζ ταλαιπωρεί την παρουσιάστρια του MEGA

Η Μαρία Ηλιάκη, η οποία φέτος βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου «Τι Λες Τώρα!» με τους Στέφανο Κωνσταντινίδη και Βασίλη Βλάχο, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, καθώς θέλει να επικοινωνεί με τους θαυμαστές της.

Το πρωί της Πέμπτης 17/2, η όμορφη παρουσιάστρια δημοσίευσε στα ΙnstaStories της δύο βίντεο, όπου εμφανίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ, φορά ένα μπλε μπουρνούζι, μία ασορτί κορδέλα στο κεφάλι της και έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν ψηλό κότσο.

Διαφήμιση

Στα εν λόγω βίντεο, εξηγεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την αφαίρεση του μακιγιάζ. Όπως υποστηρίζει, το μακιγιάζ, που της κάνουν οι make-up artist πριν εμφανιστεί στο πλατό, είναι πολύ έντονο και χρειάζεται περισσότερα από πέντε λεπτά για να απομακρύνει τα καλλυντικά από το πρόσωπό της. Ζητά, λοιπόν, από τους followers της να της προτείνουν κάποιο αποτελεσματικό λάδι ή βούτυρο ντεμακιγιάζ.

«Που λέτε, εγώ έχω μία παραξενιά! Πολλές, αλλά για μία από αυτές μιλάμε τώρα. Δεν αντέχω το μακιγιάζ της τηλεόρασης, επειδή είναι βαρύ. Θέλω σε πέντε λεπτά να το έχω βγάλει όλο. Έχω βαρεθεί τα γαλακτώματα, τα νερά» αναφέρει αρχικά η Μαρία Ηλιάκη.

«Νομίζω ότι αυτά που είναι σαν λάδι ή βούτυρο βγάζουν πιο εύκολα το μακιγιάζ. Οπότε αν έχετε κάτι, να μου το πείτε, να το δοκιμάσω» τονίζει.

Από τα λεγόμενά της συμπεραίνουμε ότι η αφαίρεση του μακιγιάζ αποτελεί για εκείνη μία χρονοβόρα και κουραστική διαδικασία. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων ντεμακιγιάζ στα καταστήματα καλλυντικών και η Μαρία Ηλιάκη θα βρει αυτό που της ταιριάζει.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Αντώνης Ρέμος: Μας προσκαλεί στο NOX για να ζήσουμε αξέχαστες μουσικές βραδιές

Μαριέττα Χρουσαλά: Λάμπει με φορέματα υψηλής ραπτικής στο Παλμ Σπρινγκς