in

Κάιλι Τζένερ: ΟΧΙ θα περπάταγε… Με Ferrari στο διάδρομο απογείωσης για να μπει στο ιδιωτικό τζετ

Πολλά πράγματα μπορείς να χρεώσεις στους Αμερικάνους. Καταστροφές, άνιση κατανομή του παγκόσμιου πλούτου, μονοφαγία, απληστία… Αλλά οφείλουμε να τους αναγνωρίσουμε ότι είναι τόσο μάγκες που θα πουλούσαν παγάκια σε Εσκιμώο.

Κι όμως ενώ είναι τόσο δυνατοί και από τους κορυφαίους στην παραγωγή έχουν ένα τεράστιο εγκεφαλικό πρόβλημα στην κατανάλωση. Ιδίως στο τηλεοπτικό πεδίο και τα προϊόντα που δημιουργούν και τελικά παρακολουθούν. Πόσες σειρές έχουμε θαυμάσει και εξάρει για παράδειγμα τα τελευταία χρόνια; Αν γίνει καταμέτρηση θα τελειώσει αύριο.

Διαφήμιση

Πρόκειται όμως για τους τηλεθεατές των μεγάλων αντιθέσεων. Εκεί που γεννήθηκε η υπερπαραγωγή του Game of Thrones, το House of Cards, το Homeland, το Boardwalk Empire, το Louie, υπάρχει και ένα ριάλιτι που έχει αποφέρει πακτωλό χρημάτων σε μια πλειάδα από ατάλαντες κορασίδες.

Ναι, καλά το πιάσατε, αναφερόμαστε στις Καρντάσιανς. Κι άντε πες με την Κιμ, την Κλόε και την Κόρτνι το φάγαμε. Είναι και πάνω από 30 οπότε πάει κι έρχεται.

Αλλά το να διαχειρίζεται τόσα λεφτά μια κοπέλα όπως η Κάιλι Τζένερ και μάλιστα από τα 15 της είναι κάτι που μας κάνει έξω φρενών. Τα λεφτά δικά τους είναι, τα κάνουν ό,τι θέλουν. Γι΄αυτό και η μομφή μας δεν είναι προς αυτές. Είναι προς το Entertainment που τις έκανε βασίλισσες και προς το κοινό που τις παρακολουθεί.

Πάμε μερικά χρόνια πίσω όταν ήταν τα γενέθλια των 18 ετών της η Κάιλι και πήρε δώρο μια Ferrari αξίας 320.000 δολαρίων.

Με τη Ferrari αυτή πήγε στο αεροδρόμιο, οδήγησε ως τον διάδρομο απογείωσης και μπήκε μαζί με τον φίλο της τον ράπερ Tyga σε ένα ιδιωτικό τζετ για να πάνε ένα ταξίδι.

Όπως έλεγε και το τραγούδι τίτλων στους ΑΜΑΝ, σε αυτή τη χώρα κάνουν σταρ το κάθε τους χαϊβάνι!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral video: Ελάτε στη Ρωσία. Έχουμε ωραίες γυναίκες και φθηνό αέριο. Με αυτό το βίντεο οι ρωσοι τρολάρουν την Ευρώπη

Σινέντ Ο’ Κόνορ για Κιμ Καρντάσιαν: «Τι κάνει αυτό το μ@@νί εκεί»; Η επική αντίδραση όταν την είδε στο εξώφυλλο του Rolling Stone. Φωτογραφία