in

Κάιλι Μινογκ στα ΝΤΟΥΖΕΝΙΑ της. Πάρε πρώτα υπογλώσσιο και μετά μάτι να κουνάει τα oπίσθια της

Η αλήθεια είναι ότι η Κάιλι Μινογκ στάθηκε άτυχη γιατί εμφανίστηκε και αναδύθηκε ταυτόχρονα με την Τζένιφερ Λόπεζ. Τόσο η JLo όσο και η ίδια έκαναν θραύση όχι μόνο για το μουσικό τους ταλέντο, αλλά και για κάτι άλλο.

Της Λόπεζ θα μείνουν στην ιστορία και όλος ο ανδρικός πληθυσμός τα έχει θαυμάσει και ερωτευτεί. Όμως και η Κάιλι Μινόγκ δεν πάει πολύ πίσω. Ναι, δεν έτυχε της πρέπουσας αναγνώρισης για τα oπίσθια της, αλλά στα ντουζένια της προκαλούσε πανικό με την πίσω κίνηση της.

Η Κάιλι λόγω και του ότι είναι μικρή στο δέμας δεν είχε πολλά να παρατάξει για να κρατάει τους θαυμαστές της σε εγρήγορση.

Διαφήμιση

Τα oπίσθια της έγιναν ξαφνικά το όπλο της και φρόντιζε σε κάθε συναυλία να κάνει την χαρακτηριστική κίνηση που γύριζε και τα τούρλωνε. Τα χρόνια πέρασαν, η Κάιλι πέρασε από πολλές δυσκολίες, αλλά βρίσκεται στις επάλξεις εδώ και καιρό και θέλησε να μας υπενθυμίσει προς τι όλος αυτός ο ντόρος.

Στα 47 της η Κάιλι πριν λίγα χρόνια έδωσε συναυλία στο Hyde Park για την συμπλήρωση 27 χρόνων καριέρας και τραγούδησε μερικές από τις πιο γνωστές της επιτυχίες.

Κάπου στο ρεφρέν του Ooh La La η Κάιλι που φορούσε ένα κόκκινο μίνι φόρεμα, ψηλές μπότες και διχτυωτό καλσόν, έκανε τη γυριστή και χτύπησε τους γοφούς της με δύναμη. Το μικροκαμωμένο σώμα της είναι αυτό που διατηρεί τα οπίσθια της τόσο καλά, ώστε να τα φθονεί μέχρι και η Σινέντ Ο’ Κόνορ που είχε δηλώσει ότι τα ζήλευε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τζένιφερ Λόπεζ: Χωρίς μακιγιάζ. Έβγαλε το σκύλο βόλτα κ δε την πήρε χαμπάρι κανεις. Δες τη φωτογραφία

Νίκος Χατζηνικολάου: Προκάλεσε πολιτισμικό σοκ με αυτή τη selfie φωτογραφία