in

Κάια Γκέρμπερ: Η 19χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ ΠPOΚΑΛΕΙ. Η τοπλες φωτογραφία που τάραξε 8,5 εκατομμύρια ακόλουθους


Η Κάια Τζόρνταν Γκέρμπερ είναι κόρη του επιχειρηματία Ραντ Γκέρμπερ και του μοντέλου Cindy Crawford. Είναι 19 ετών, έχει ύψος 1,77 μέτρα και έχει πάρει τα γονίδια και την ομορφιά της μαμάς της.

Επίσης εκτός από τα γονίδια έχει πάρει και την αγάπη των γονιών της, αφού έχει μεγαλώσει σε μία υπέροχη οικογένεια με πολλή απγάπη.

Αν κρίνουμε με βάση αυτά που έχει πει Sigmund Freud, ότι ο άνθρωπος είναι το προϊόν των τραυμάτων της παιδικής του ηλικίας τότε ξέρουμε ότι Kaia Gerber θα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος.

Διαφήμιση

Η Κάια Γκέρμπερ είναι ήδη πετυχημένο μοντέλο. Έχει περπατήσει σε πασαρέλες γνωστών οίκων και σχεδιαστών υψηλής ραπτικής, έχει φωτογραφηθεί από τους πιο διάσημους φωτογράφους του πλανήτη και έχει κάνει εξώφυλλα και editorials στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας.

Παράλληλα στο instagram έχει περισσότερα από 8,5 εκατομμύρια ακόλουθους, ένα εντυπωσιακό νούμερο για μία κοπέλα μόλις 19 ετών που δεν έχει εκτεθεί σε ριάλιτι και δεν είναι τραγουδίστρια ή ηθοποιός, παρά μόνο υπηρετεί ένα χώρο, αυτό της μόδας.

Κάια Τζόρνταν Γκέρμπερ

Πρόσφατα δημοσίευσε ένα σετ από μερικές φωτογραφίες που διέλυσαν το Instagram.

Σε μία από αυτές, υπάρχει μία φωτογραφία που συγκέντρωσε τα περισσότερα likes. Η Κάια Γκέρμπερ βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι χωρίς σouτιέν και μοιράζει υπογλώσσια.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Ο τραυλός και οι εγκυκλοπαίδειες …! Τρελό γέλιο

Παναγιώτης Βασιλάκος: Έζησε ένα δράμα – Την μέρα που πέθανε ο Κόμπι Μπράιαντ, πέθανε και ο…