in

Έλενα Τσαγκρινού: Δείτε την μεγάλη αλλαγή που τόλμησε, μετά τον χωρισμό της με τον Mike

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από πέντε χρόνια σχέσης, κάπου στα μέσα του Φεβρουαρίου. Το ζευγάρι διατηρεί ακόμα φιλικές σχέσεις, καθώς η απόφαση χωρισμού ήταν από κοινού.

Οι δύο νεαροί καλλιτέχνες ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2017, αλλά έναν χρόνο αργότερα δημοσιοποίησαν τον έρωτά τους. Μάλιστα, όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί πέρασαν πολλές δοκιμασίες, όπως τον καρκίνο του Mike και την προετοιμασία της Έλενας στη περσινή Eurovision.

Η Έλενα Τσαγκρινού έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή και αποφάσισε να το γιορτάσει κάνοντας μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες βλέπουμε την επίσκεψή της στο κομμωτήριο. Η Έλενα μάκρυνε το μήκος των μαλλιών της με extensions, ενώ παράλληλα τόλμησε να δοκιμάσει και τις αφέλειες.

Στη λεζάντα της έγραψε: «Μπαίνουμε καλοκαίρι!!! Ευχαριστώ πολύ το @youhair_nikoszoumas για όλη τη φροντίδα! Το ήθελα πολύ μια αλλαγή από τις πολλές κάνω συχνά, σας αρέσουν; Νίκο σε ευχαριστώ για όλα !!! Εσύ και η ομάδα σου τα σπάτε!!! #newborn έχω ξετρελαθεί»

Το νέο της hairlook της πάει πολύ και εμείς τις ευχόμαστε τα καλύτερα!

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελένη Χατζίδου: Λαχταριστά μπισκότα, με ταχίνι και σοκολάτα, ετοίμασε με την τρίχρονη κορούλα της – Δείτε τη συνταγή

Ναταλία Δραγούμη: Κομψή και άνετη, με κόκκινη ολόσωμη φόρμα