in

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Τα κρατά και τα αφήνει. Η συνέχεια επί της οθόνης. Οι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ φωτογραφίες


Η φιλία της Alessandra Ambrosio και του φωτογράφου Stewart Shining ξεκίνησε πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες, τη στιγμή που η καριέρα της Alessandra στο μόντελινγκ απογειωνόταν. Με τα χρόνια, ανέπτυξαν μια βαθιά σύνδεση – ξεπερνώντας τη σχέση φωτογράφου και μούσας.

Ένας φόρος τιμής στην κλασική ομορφιά και στη σύγχρονη γυναίκα

Διαφήμιση

Γεννημένη στο Erechim της Βραζιλίας, από γονείς ιταλικής και πολωνικής καταγωγής, η Alessandra Ambrosio έτρεφε την επιθυμία της να γίνει μοντέλο από νεαρή ηλικία.

Εμφανίστηκε στον διεθνή κόσμο του μόντελινγκ στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο είναι ένας από τους μακροβιότερους αγγέλους της Victoria’s Secret. Η Alessandra Ambrosio ξεκίνησε την καριέρα της ως η πρώτη πρέσβειρα για τη συλλογή Victoria’s Secret Pink και συνέχισε να συνεργάζεται με τη μάρκα για 17 χρόνια.

Η Alessandra υπήρξε το πρόσωπο και η παγκόσμια πρεσβευτής για μάρκες μόδας και ομορφιάς, συμπεριλαμβανομένων των Balmain, Calvin Klein, Omega, Dolce & Gabbana, Moschino, Revlon, Christian Dior, Oscar de la Renta και Ralph Lauren. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας της, έχει περπατήσει σε επιδείξεις πασαρέλας για μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, όπως οι Marc Jacobs, Prada, Balmain, Dolce & Gabbana και Louis Vuitton.

Έχει κοσμήσει τα εξώφυλλα εκατοντάδων διεθνών περιοδικών, συμπεριλαμβανομένων των Vogue, Harper’s Bazaar, Cosmopolitan, Vanity Fair, GQ, Elle και Rolling Stone.

Εκτός από τη διακεκριμένη καριέρα της στη βιομηχανία της μόδας, η Alessandra έχει κάνει επίσης πολλά καμέο σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, όπως Casino Royale, Daddy’s Home, Daddy’s Home 2, Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, “Entourage”, “New Girl », «How I Met Your Mother», «Gossip Girl» και βραζιλιάνικη εκπομπή «Hidden Truths».

Το 2019, ξεκίνησε το GAL Floripa, με στόχο να εμπνεύσει τις γυναίκες να αγκαλιάσουν τη θηλυκότητά τους.

Ενώ διατηρεί μια λαμπρή καριέρα μπροστά στις κάμερες και όχι μόνο, η Alessandra είναι επίσης μια αφοσιωμένη μητέρα στην κόρη της Anja και τον γιο της Noah.

Δες τις ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ φωτογραφίες της εδω

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαντώ Γαστεράτου: Το φύλο του μωρού που περιμένει και η βοήθεια από παιδοψυχολόγο

Στα δικαστήρια η Έλενα Παπαρίζου, με μήνυση κατά του πρώην συντρόφου και συνεργάτη της, Τόνυ Μαυρίδη