in

Izabel Goulart: ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ. Το αγγελάκι της Victoria’s Secret ανυπομονεί να σου δείξει τα κάλλη της στη Μύκονο ξανά

Αν υπήρχε μια ειδική κατηγοριοποίηση στα μοντέλα ανάλογα με το ύψος, ξεκινώντας από τις ψηλές και φτάνοντας στην κατηγορία στρατόσφαιρα, τότε η Ιζαμπέλ Γκουλάρ θα άνηκε στην τελευταία, λόγω των ποδιών της που μας κάνουν να νιώθουμε ότι κάνουμε το άλμα Μπαουμγκάρτνερ

Η 37χρονη Βραζιλιάνα, που κάθε καλοκαίρι βλέπουμε να πλατσουρίζει στα νερά της Μυκόνου, είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα σήμερα και μία από τις διασημότερες καλλονές της Victoria’s Secret, το brand που της χάρισε παγκόσμια αναγνωρισιμότητα.

Διαφήμιση

Με ύψος σχεδόν 1,80 οι δίμετρες ποδάρες της Γκουλάρ δε θα μπορούν να κρυφτούν και η γαζέλα της πασαρέλας τις απλώσνει αισθησιακά σε κάθε φωτογραφία.

Και δεν είναι μόνο τα πόδια της αφού ακόμα και στα 37 πολλοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τον πιο ωραίο πισινό που περπατάει στις πασαρέλες αυτή την περίοδο και δεν έχουν άδικο, αφού όπως φαίνεται στη φωτογραφία έχει τη σωστή διάμετρο, το ύψος, το μέγεθος, τα πάντα όλα.

Τωρά για όσους λένε οτι οι ψηλές είναι μόνο για παρέλαση, βλέποντας την 37άρα Izabel Goulart θα πρέπει να το ξανασκεφτούν!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Πάνω σε κρεβάτι ξενοδοχείου αποθεώνει το total blue look

Φαίη Σκορδά: Μας δείχνει πώς θα είμαστε κομψές με φούστα με σκίσιμο