in

Rihanna: Με total black σύνολο και χωρίς σουτιέν, η έγκυος τραγουδίστρια αποπνέει θηλυκότητα

H διάσημη καλλιτέχνιδα περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον 33χρονο ράπερ Α$ΑP Rocky

H Ριάνα και ο Α$ΑP Rocky περιμένουν το πρώτο τους παιδί και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Το βράδυ της Κυριακής 6/2, η 33χρονη pop star πραγματοποίησε την πρώτη της έξοδο μετά την γνωστοποίηση των χαρμόσυνων νέων. Aπόλαυσε το δείπνο της σε εστιατόριο της πόλης Μπέβερλι Χιλς, στο Λος Άντζελες. Οι παπαράτσι την απαθανάτισαν την ώρα που προχωρούσε προς το μαγαζί.

Η δισεκατομμυριούχος καλλιτέχνιδα απέπνεε σεξαπίλ και αυτοπεποίθηση με ένα total black σύνολο, το οποίο επιδείκνυε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Φορούσε ένα χαμηλόμεσο, εφαρμοστό, παντελόνι, το οποίο κολάκευε τους γλουτούς της, ενώ το look της αποθέωσε με ένα ιδιαίτερο, σέξι τοπ, το οποίο έδενε με κορδόνια και δεν έκρυβε το τατουάζ που έχει κάτω από το στήθος της. Αν και το σουτιέν ήταν ανύπαρκτο, το ντύσιμό της ολοκλήρωσε με κομψές, ψηλοτάκουνες γόβες και ένα ένα cropped bomber jacket, το οποίο δεν είχε κουμπώσει.

Διαφήμιση

Λάμψη της χάριζαν οι δύο μακριές, χρυσές αλυσίδες-κολιέ και επιπλέον στιλ τα γυαλιά ηλίου. Παράλληλα, η Ριάνα είχε κάνει τα χείλη της να φαίνονται σαρκώδη, εφαρμόζοντας πάνω σε αυτά ένα κατακόκκινο κραγιόν, ενώ τα μαλλιά της τα είχε πλέξει κοτσιδάκια.

Γάμος στα Μπαρμπάντος για την διάσημη τραγουδίστρια και τον ράπερ 

Σύμφωνα με την DailyMail.com, οι δύο διάσημοι καλλιτέχνες πρόκειται να παντρευτούν στην πατρίδα της Ριάνα, με την pop star να προτείνει στην 56χρονη Πρωθυπουργό των Μπαρμπάντος της Καραϊβικής Mία Μότλεϊ να γίνει η νονά του παιδιού τους!

Φιλικό πρόσωπο της 33χρονης μέλλουσας μανούλας δήλωσε στην ιστοσελίδα Sunday Mirror: «Η Ριάνα είναι κολλημένη με τον A$AP. Έχουν σοβαρό δεσμό και η Ριάνα κρατά την παράδοση. Σίγουρα θα παντρευτούν. Έχει πει στους φίλους της ότι θέλει να είναι μαζί του για πάντα και εκείνος έχει πει το ίδιο στους δικούς του για εκείνη. Δεν έχουν ακόμη αποφασίσει πότε ακριβώς θα γίνει ο γάμος, αλλά δεν θα γίνει πριν γεννηθεί το μωρό. Πάντα ήθελε να παντρευτεί και ο A$AP είναι ο άνθρωπός της».

Το άτομο από το οικείο περιβάλλον της δισεκατομμυριούχου πρόσθεσε ότι ο γάμος θα γίνει στα Μπαρμπάντος, επειδή εκεί ζει η οικογένειά της και επειδή το μέρος αυτό έχει μία «ιδιαίτερη θέση στην καρδιά τόσο εκείνης όσο και του Rocky».

H φωτογράφιση των Ριάνα και A$AP Rocky στη Νέα Υόρκη 

Οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Ριάνα ξεκίνησαν το Νοέμβριο του 2021. Επιβεβαιώθηκαν πριν λίγες ημέρες, όταν η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια και ο 33χρονος ράπερ ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, κάνοντας μία εντυπωσιακή φωτογράφιση στη Νέα Υόρκη.

Ριάνα – A$AP Rocky

Αφού γνωστοποιήθηκε η ευχάριστη είδηση, άτομο από το φιλικό περιβάλλον της Ριάνα τόνισε στο People: «Η Ριάνα είναι πάρα πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που θα γίνει μαμά. Της αρέσουν όλες οι αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Άλλωστε, στις πασαρέλες που διοργανώνει για το brand της, Savage X Fenty, επιλέγει συχνά έγκυες γυναίκες μοντέλα».

Εν συνεχεία, σημείωσε: «Η Ριάνα και ο Rocky τυχαίνει να είναι διάσημοι, όμως νιώθουν όπως κάθε άλλο ζευγάρι που περιμένει να έρθει στον κόσμο το παιδί του. Είναι ευτυχισμένοι! Ο Rocky είναι πολύ ρομαντικός με τη Ριάνα. Από τη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος, της αγοράζει συνεχώς λουλούδια. Δεν έχει νιώσει έτσι για άλλη γυναίκα και αυτή η σχέση τον έχει αλλάξει».

Πιθανότατα η επιτυχημένη τραγουδίστρια σύστησε τον Rocky στον πατέρα της και σε άλλα μέλη της οικογένειάς της στα τέλη του 2020, όταν εκείνη και ο Αμερικανός ράπερ είχαν ταξιδέψει στα Μπαρμπάντος.

Πέρυσι, κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξής του στο αμερικανικό, μηνιαίο, ανδρικό περιοδικό GQ, ο Rocky, του οποίου ο πατέρας ήταν μετανάστης στην Αμερική από τα Μπαρμπάντος, εξομολογήθηκε: «Η Ριάνα είναι η γυναίκα της ζωής μου».

Το σχόλιο της Τζίτζι Χαντίντ που πυροδότησε τις εσφαλμένες φήμες ότι η Ριάνα είναι έγκυος σε δίδυμα

Την Τετάρτη 2/2, η Τζίτζι Χαντίντ προκάλεσε χαμό, όταν σχολίασε κάτω από το post της Ριάνα -όπου ποζάρει με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα- «τρεις άγγελοι», αφήνοντας να εννοηθεί ότι διάσημη σταρ είναι έγκυος σε δίδυμα.

Το Σάββατο, το 26χρονο παγκοσμίου φήμης μοντέλο ζήτησε συγγνώμη που δημιούργησε «αναταραχή» με το γλυκό σχόλιό της και ξεκαθάρισε ότι αναφερόταν στη Riri, τον A$AP Rocky και το μελλοντικό τους παιδί. «Μόλις κατάλαβα ότι προκάλεσα έναν χαμό.  Εννοούσα την Rihanna, τον Rocky και το μωρό» έγραψε κάτω από το προηγούμενο σχόλιό της, θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι η πλούσια τραγουδίστρια δεν περιμένει δίδυμα.

Η Τζίτζι Χαντίντ έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τη Ριάνα, συμπεριλαμβανομένης της πασαρέλας στην επίδειξη μόδας Savage X Fenty Volume 3 τον Σεπτέμβριο του 2021.

Η Τζίτζι Χαντίντ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Camila Mendes: Νέο υπέροχο μικρό τατουάζ στη συλλογή της

Dua Lipa: Δοκιμάζει ένα κλασικό παπούτσι της δεκαετίας του ’90