in

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Την απόλυτη πρόταση για πράσινα νύχια δίνει η κριτής του GNTM

Το πράσινο βρίσκεται παντού γύρω μας στη φύση, δίνοντας μας έμπνευση και αποτελώντας μια υπέροχη επιλογή στη χρωματική παλέτα για το βάψιμο νυχιών. Αποχρώσεις όπως το φιστικί, το κυπαρισσί, το σμαραγδί, αλλά και το χρώμα της μέντας, έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, όπως και στης Ισμήνης Παπαβλασοπούλου.

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για υπέροχα φυστικί νύχια, οι οποίες κυμαίνονται από τα μονόχρωμα μέχρι τα πιο περίτεχνα σχέδια μανικιούρ. Η Παπαβλασοπούλου συνδύασε δυο φιστικί παστέλ αποχρώσεις, μια ανοιχτή και μια πιο σκούρα, δημιουργώντας περίτεχνα σχέδια και γραμμές.

Βάψτε λοιπόν τα νύχια σας με ένα φυστικί μανό και δοκιμάστε να τα στολίστε με τρισδιάστατα διακοσμητικά στοιχεία, όπως στρας, πέρλες και μεταλλικά γεωμετρικά σχήματα. Εναλλακτικά, απλά προσθέστε τους λίγη λάμψη με ένα βερνίκι που έχει γκλίτερ.

Διαφήμιση

Αν πάλι θέλετε να συνδυάσετε τα φυστικί νύχια με κάποιο άλλο χρώμα, όπως κίτρινο ή γαλάζιο, τότε οι υπόλοιπες παστέλ αποχρώσεις τους είναι ιδανικές. Ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους και δημιουργούν ένα ωραίο και φρέσκο αποτέλεσμα. Εξίσου εντυπωσιακά είναι όμως και τα φιστικί νύχια, σε συνδυασμό με κάποιο σκούρο βερνίκι νυχιών, όπως το μπορντό, το μωβ ή το μπλε.

Βάζοντας την φαντασία σας να δουλέψει, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε αμέτρητα ωραία μανικιούρ με αυτή την πράσινη απόχρωση μανό. Δοκιμάστε την και εσείς τώρα!

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ναταλία Δραγούμη: Κομψή και άνετη, με κόκκινη ολόσωμη φόρμα

Ελένη Φουρέιρα: Η φωτογραφία με σούπερ μίνι που «ζαλίζει» τους άνδρες θαυμαστές της