in ,

Kaia Gerber: Η κόρη της Σίντυ Κρόφορντ γυμνή. Φωτογραφία και το μυστικό για λαμπερό πρόσωπο

Η Kaia Gerber, η 20χρονη κόρη του super model Cindy Crawford, βρεάθηκε στην Ιταλία, για την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Πριν λίγες μέρες μάλιστα, η Kaia άνοιξε το show του οίκου Prada.

Το μοντέλο συμμετείχε πρόσφατα σε μια φωτογράφηση για το περιοδικό Perfect, στην οποία την βλέπουμε να κρατάει το γυμνό στήθος της, καθώς ποζάρει χωρίς ρούχα για το τελευταίο της εξώφυλλο.

Διαφήμιση

Η Gerber εμφανίζεται γυμνή, με δεκάδες πολύχρωμα ημιμόνιμα tattoos επάνω της, ενώ το look ολοκληρώνει ένα ζευγάρι μάυρα clogs με τρουκς.

Σε άλλη εντυπωσιακή λήψη για το περιοδικό φορά ένα μεταλλικό body, με κουκούλα και βολάν, από τον οίκο Saint Laurent. Η Kaia μοιράστηκε τις φωτογραφίες του φωτογράφου Mikael Jansson στο Instagram, λέγοντας ότι το πρόσωπο στο εξώφυλλο είναι το «alter ego» της.

Η Kaia γιόρτασε πριν λίγο καιρό τα γενέθλια της μητέρας της, με την οποία φαίνεται να είναι πολύ δεμένες. Σε ένα post της, περιέγραψε τη Cindy ως την «ηρωίδα» της , γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά μαμά, να σε γιορτάζουμε κάθε μέρα, γιατί μια μέρα δεν θα είναι ποτέ αρκετή. Η ηρωίδα μου για πάντα. Σε αγαπώ».

Ποιο είναι όμως το μυστικό της Gerber για το τέλειο, λαμπερό δέρμα της; Το αποκάλυψε η αισθητικός του top model, Mimi Luzon και είναι η diy μάσκα προσώπου της. H μάσκα παρέχει λίγη έξτρα ενυδάτωση στο πρόσωπο σου και είναι πολύ εύκολη να την φτιάξεις.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι, δύο φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι
και μισό κουταλάκι του γλυκού μέλι.

Ανάμειξε όλα τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί μια αλοιφή. Ύστερα, εφάρμοσε τη στο πρόσωπό για 20 λεπτά και ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

kaia gerber

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

GNTM Heidi Klum: Η topless φωτογραφία που μας έκανε να…. ΧΑΡΟΥΜΕ ιδιαιτερα

Νύχια: 7 τάσεις που μπορείτε να κάνετε στο επόμενο μανικιούρ σας